Το πιο cool γαλλικό brand έγινε 20

Το πιο cool γαλλικό brand έγινε 20

Πριν από 20 χρόνια η Γαλλο-Μαροκινή σχεδιάστρια μόδας Judith Milgrom ίδρυσε ένα από τα πιο cool brand της Γαλλίας, το Maje, του οποίου η ονομασία είναι ο συνδιασμός από τα αρχικά των ονομάτων κοντινών της προσώπων.

Το πιο cool γαλλικό brand έγινε 20

harpersbazaar.com

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γαλλικά brand ενώ έχει αποκτήσει διαστάσεις cult φαινόμενου, μαζί με το Sézane και το Rouje, εντός και εκτός  χώρας. Πράγμα δικαιολογημένο καθώς οι structured αλλά και boho chic κολεξιόν του είναι άκρως αντιπροσωπευτικές της επιτομής του τι σημαίνει γαλλικό στυλ σήμερα.

Το πιο cool γαλλικό brand έγινε 20

greatfashionideas.com

Για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυση του, τρεις διαφορετικοί φωτογράφοι απαθανάτισαν σε τρεις διαφορετικές πόλεις-ορόσημα της ιστορίας του brand, ΠαρίσιΜαρόκο και Λονδίνο με θέμα τρεις από τις βασικές αξίες του: οικογένεια, φιλία και αγάπη, με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Yasmin Wijnaldum.

Το φωτογραφικό υλικό μαζί με την ιστορία δημιουργίας του brand, πηγές έμπνευσης και behind the scenes υλικό θα κυκλοφορήσει σε ένα λεύκωμα περιορισμένης έκδοσης online και σε όλα τα καταστήματα Maje.

Το πιο cool γαλλικό brand έγινε 20

thecut.com

Δες επίσης: Είναι αυτό το τέλος της χρήσης αληθινής γούνας στη βιομηχανία της μόδας;
featured image: thecut.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.