Πριν από 20 χρόνια η Γαλλο-Μαροκινή σχεδιάστρια μόδας Judith Milgrom ίδρυσε ένα από τα πιο cool brand της Γαλλίας, το Maje, του οποίου η ονομασία είναι ο συνδιασμός από τα αρχικά των ονομάτων κοντινών της προσώπων.

Το πιο cool γαλλικό brand έγινε 20
harpersbazaar.com

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γαλλικά brand ενώ έχει αποκτήσει διαστάσεις cult φαινόμενου, μαζί με το Sézane και το Rouje, εντός και εκτός  χώρας. Πράγμα δικαιολογημένο καθώς οι structured αλλά και boho chic κολεξιόν του είναι άκρως αντιπροσωπευτικές της επιτομής του τι σημαίνει γαλλικό στυλ σήμερα.

Το πιο cool γαλλικό brand έγινε 20
greatfashionideas.com

Για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυση του, τρεις διαφορετικοί φωτογράφοι απαθανάτισαν σε τρεις διαφορετικές πόλεις-ορόσημα της ιστορίας του brand, ΠαρίσιΜαρόκο και Λονδίνο με θέμα τρεις από τις βασικές αξίες του: οικογένεια, φιλία και αγάπη, με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Yasmin Wijnaldum.

Το φωτογραφικό υλικό μαζί με την ιστορία δημιουργίας του brand, πηγές έμπνευσης και behind the scenes υλικό θα κυκλοφορήσει σε ένα λεύκωμα περιορισμένης έκδοσης online και σε όλα τα καταστήματα Maje.

Το πιο cool γαλλικό brand έγινε 20
thecut.com
Δες επίσης: Είναι αυτό το τέλος της χρήσης αληθινής γούνας στη βιομηχανία της μόδας;
featured image: thecut.com