Η νέα τάση στα μαγιό που θα σε κάνει να μοιάζεις με surfer girl

Η νέα τάση στα μαγιό που θα σε κάνει να μοιάζεις με surfer girl

η σανίδα είναι προαιρετική

Είτε φοβάσαι τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, είτε θέλεις ένα μαγιό που να μπορεί να λειτουργήσει και σαν μέρος του outfit σου σε μια σύντομη εκδρομή, ή απλά δεν είσαι ο τύπος του Brazilian μαγιό και προτιμάς περισσότερη κάλυψη, ένα μαγιό με μακρύ μανίκι σε καλύπτει σε όλα τα προηγούμενα.

Η αλήθεια είναι πως τα προηγούμενα χρόνια η ποικιλία των εν λόγω μαγιό ήταν περιορισμένη και απευθυνόταν κατά κύριο λόγο στην κοινότητα των surfers. Μονόχρωμα, με απλά κοψίματα και κατά κύριο λόγο από neoprene, δύσκολα θα τα επέλεγε η μέση κοπέλα. Αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το βλέπεις και στο Instagram. Τα surfer girls δεν είναι όπως ήταν. Εξακολουθούν να είναι αξιοζήλευτα γυμνασμένες, αλλά πλέον δημιουργούν τάσεις με τις επιλογές κάνουν στο βασικό τους αξεσουάρ, το μαγιό τους και αυτό είναι κάτι που οι σχεδιαστές δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτο. Με τολμηρά, έντονα prints και ιδιαίτερες προσθήκες όπως μανίκια καμπάνα, κουμπιά, φερμουάρ οι σχεδιαστές εξαντλούν την δημιουργικότητά τους σε μαγιό με μακρύ μανίκι, ολόσωμα ή και μπικίνι.

https://www.instagram.com/p/BRK_XyqjuA5/?taken-by=marinalons https://www.instagram.com/p/BelXI6Agnf7/?taken-by=billabongwomens
https://www.instagram.com/p/BZ11aPaBPFC/?taken-by=lauraenever
24-01-18_10559

baya.com

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

24-01-18_10534

baya.com

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

24-01-18_10541

baya.com

Δες ακόμη: Αν μισείς τα skinny jeans θα αγαπήσεις τα wide leg pants

featured image: modcloth
1 reply

Trackbacks & Pingbacks


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.