Λίγο μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Palm Springs παρέα με τον Adam Sandberg, η Christin Milioti επιστρέφει αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη για μία ακόμη “περίεργη” ρομαντική ιστορία. Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, έχουμε ήδη καταλήξει ότι ο ρόλος της τελικά στο How I Met Your Mother ήταν και ο πιο συμβατικός. Από εκεί και πέρα, το χάος.

Στο Made for Love, η αγάπη φιλτράρεται μέσω της τεχνολογίας

Όλη η σειρά μοιάζει με ένα εκτεταμένο επεισόδιο του Black Mirror. H Hazel είναι παντρεμένη με τον Byron, τον οποίο υποδύεται ο Billy Magnussen. Φαίνεται να έχουν την τέλεια ζωή, ο άντρας της όμως είναι πολύ πιο ερωτευμένος με την τεχνολογία, παρά με εκείνη. Έτσι μία μέρα, όταν απολαμβάνουν ένα ήσυχο πρωινό πλάι στην πισίνα, εκείνος τη ναρκώνει και “φυτεύει” στο μυαλό της ένα τσιπάκι. Με αυτό εκείνος μπορεί να χειρίζεται όσα εκείνη σκέφτεται, βλέπει και ακούει. Εκείνος το παρουσιάζει σαν την τέλεια καινοτομία, όπου ένα ζευγάρι μπορεί να σκέφτεται το ίδιο ταυτόχρονα. Για εκείνη αυτό γίνεται μία φυλακή από την οποία προσπαθεί να ξεφύγει.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό της σειράς; Πρόκειται για κωμωδία

Όπως και η ταινία Palm Springs, έτσι και το Made for Love προσπαθεί να θίξει ιδιαίτερα ζητήματα της εποχής μέσα από το πολύ χιούμορ. Τα πάντα στη σειρά θυμίζουν το παρόν που ζούμε και ένα δυστοπικό μέλλον το οποίο σίγουρα δε θέλουμε να ζήσουμε. Από την άλλη, όμως, τέτοιου είδους ιστορίες έχουν βρει την επιτυχία τους στο πρόσωπο της Christin Milioti. Η ίδια καταφέρνει στο ίδιο επεισόδιο να υποδυθεί την σύζυγο-σχεδόν ρομπότ, ενώ έπειτα από λίγο μοιάζει με λιοντάρι που προσπαθεί να το σκάσει από το κελί του.

Οι κριτικές για τη σειρά είναι προφανώς ήδη πολύ διχασμένες. Οι περισσότεροι το επικροτούν για την Milioti και μόνο. Για εκείνη, όμως, τέτοιου είδους ρόλοι είναι η αφορμή για μια εξοικείωση -ή και εξημέρωση- με την τεχνολογία. Είναι ο άνθρωπος που θα αφήσει στην άκρη το κινητό για παραπάνω από δύο 24ωρα, ενώ σε συνέντευξη της είπε ότι μάλλον φοβάται τελικά πολύ την τεχνολογία.

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που εκείνη επιλέγει τέτοιου είδους ρόλους

Αυτές οι ιστορίες, όπως είπε σε συνέντευξη της, μοιάζουν περισσότερο με υπαρξιακά ερωτήματα παρά με ρομαντικά love stories. Κι αν το παρατηρήσεις, η Christin Milioti μέχρι σήμερα στους ρόλους της είναι πάντοτε η γυναίκα που προσπαθεί να βρει τη θέση της στον κόσμο. Ίσως τελικά αυτό να είναι που την κάνει και τόσο relatable στη σύγχρονη εποχή. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη, αλλά εσύ σίγουρα μπορείς, μιας και η σειρά είναι διαθέσιμη στο COSMOTE TV.

featured image: John P. Johnson | HBO Max