Αν είχες διαβάσει το βιβλίο της Jessica Knoll, που κυκλοφόρησε το 2015, ξέρεις πολύ καλά για ποια ιστορία πρόκειται να μιλήσουμε. Είναι το The Luckiest Girl Alive, ένα βιβλίο που από τη μέρα της κυκλοφορίας τους ξέραμε πολύ καλά ότι δεν θα αργήσουμε να δούμε και στη μεγάλη οθόνη. To trailer της ταινίας, λοιπόν, μόλις κυκλοφόρησε και η Mila Kunis μοιάζει πιο αποφασισμένη από ποτέ να μας συνεπάρει με την ερμηνεία της.

Στο The Luckiest Girl Alive η Ani FaNelli μοιάζει να έχει την τέλεια ζωή που πάντοτε ονειρευόταν

Η ίδια ζει στη Νέα Υόρκη και μόλις ξεκινά την καινούρια της δουλειά στο περιοδικό των New York Times. Παράλληλα, σχεδιάζει τον γάμο της με τον Luke, τον ευκατάστατο αρραβωνιαστικό της, ο οποίος εργάζεται στο χρηματιστήριο και τις επενδύσεις. Η Ani αγαπά τη δουλειά της και ονειρεύεται μία glamorous ζωή για τον εαυτό της από εδώ και πέρα, γεγονός που μας κάνει να έχουμε κάποιες υποψίες σχετικά με το παρελθόν της.

Αυτό το παρελθόν δεν αργεί να έρθει στην επιφάνεια, με αφορμή τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για ένα τραγικό περιστατικό στο λύκειο όπου φοιτούσε η Ani. Η ίδια καλείται να ξαναθυμηθεί όλα όσα συνέβησαν και αντιμετωπίσει τους δαίμονες της, από τους οποίους νόμιζε ότι είχε απαλλαγεί εδώ και χρόνια. Σταδιακά, το συσσωρευμένο τραύμα της Ani κυριαρχεί και πάλι στη ζωή της και η ίδια αναγκάζεται να κάνει πολλές αλλαγές για να μπορέσει να βρει τον εαυτό της μέσα σε μία ζωή που καταρρέει.

Το έργο της Jessica Knoll είναι μία σημαντική σπουδή στο ανθρώπινο τραύμα

Πιο συγκεκριμένα, η συγγραφέας καταπιάνεται με την εμπειρία των γυναικών μετά από μία πολύ τραυματική εμπειρία, και τους μηχανισμούς που μπορεί να αναπτύξει η κάθε μία για να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο γεγονός. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα, η ίδια παίρνει αφορμή από μία πολύ δική της προσωπική εμπειρία από τα σχολικά της χρόνια, γεγονός που τη βοηθά να αντιμετωπίσει την κατάσταση με τον απαραίτητο σεβασμό που της αρμόζει.