Η αλήθεια είναι πως η Δανία μάς έχει συνηθίσει σε παραγωγές που πάντοτε ξεπερνούν τις προσδοκίες μας. Αν μπορούσαμε να εντοπίσουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις παραγωγές της, αυτό θα ήταν το είδος του θρίλερ που έχει αναπτύξει, το οποίο εμπνέεται φυσικά και από τις λογοτεχνικές κυκλοφορίες της χώρας. Μία αντίστοιχη περίπτωση θα δούμε φέτος και στη μεγάλη οθόνη, με τη νέα ταινία Loving Adults.

Στο Loving Adults τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται

Φαινομενικά, ένα παντρεμένο ζευγάρι, ο Christian και η Leonora, ζουν την τέλεια ζωή. Ζουν σε ένα πανέμορφο σπίτι και μόλις έχουν λάβει τα ευχάριστα νέα πως ο γιος τους είναι υγιής μετά από μία μεγάλη περιπέτεια με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μπορούν επιτέλους μετά από καιρό να πάρουν μία ανάσα και να συνεχίσουν τη ζωή τους στους πρότερους ρυθμούς. Ωστόσο, αυτή η ευτυχία εύκολα συνθλίβεται όταν σε μία εκδήλωση η Leonora βλέπει τον άντρα της να την απατά με μία νεότερη γυναίκα.

Τότε η Leonora υποψιάζεται πως μπορεί ο άντρας της να θέλει να την αφήσει και να χωρίσουν. Εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να αποδεχτεί αυτή την εξέλιξη. Εκείνη έχει κάνει όλες τις θυσίες για τον γάμο της, άφησε την καριέρα της για να φροντίσει τον γιο τους και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να λάβει την ταμπέλα της “παρατημένης” συζύγου. Επομένως, παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές όλων, μάλλον προς το χειρότερο: αποφασίζει να μην αφήσει τον άντρα της να φύγει μακριά της. Με ό,τι συνέπειες κι αν έχει αυτό.

Από την αγάπη στο μίσος και πάλι πίσω

Το Loving Adults εξερευνά πως μία σχέση ανάμεσα σε δύο ενήλικα άτομα που αγαπιούνται τόσο πολύ και έχουν χτίσει μία ζωή μαζί, μπορεί να γίνει μία σχέση μίσους και εκμετάλλευσης. Και φυσικά, το πώς αυτό το μίσος, η ζήλεια και η κτητικότητα μπορεί να βγάλει προς τα έξω τον χειρότερο εαυτό του καθενός.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix στις 26 Αυγούστου.