Με αφορμή τη πρόσφατη κινηματογραφική μεταφορά της ζωής της Jackie στις αίθουσες και αφού γνωρίσαμε την άλλη πλευρά μιας ιστορίας, θυμηθήκαμε πρόσωπα γύρω από αυτή και συγκεκριμένα τις εμφανίσεις που έχουν μείνει στο μυαλό των περισσοτέρων ως διαχρονικές. Όπως αυτές των Carolyn Bessette και John F Kennedy Jr. (γιος της Jackie και του John Kennedy), ένα ζευγάρι που, αν ζούσε σήμερα, δεν ξέρουμε αν συνέχιζε τις κοσμικές του εμφανίσεις κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, αλλά σίγουρα θα απαθανατίζονταν πολλές ακόμη στυλιστικές τους επιλογές.

Love & Wardrobe #7: Carolyn Bessette & John F. Kennedy Jr

Άμεση σχέση με τον τύπο αλλά και τη βιομηχανία της μόδας, οι δύο σύζηγοι από την ημέρα του γάμου τους (που τελέστηκε με απόλυτη μυστικότητα), απασχόλησαν και άλλαξαν τα μέχρι τότε πρότυπα, επιλέγοντας εκείνη ένα απλό φόρεμα και όχι άλλο ένα πριγκιπικό με όγκο.

Love & Wardrobe #7: Carolyn Bessette & John F. Kennedy Jr

Σε άλλες επίσημες εκδηλώσεις, τα ρούχα τους και οι συνδυασμοί των δύο, μοιάζουν τόσα χρόνια μετά, να μη χρειάζονταν πολλές λεπτομέρειες και υπερβολές (που ακόμα και τότε διαφαίνεται το μέτρο), για να ξεχωρίσουν στο πλήθος επισήμων αλλά λιτές γραμμές στις τουαλέτες για εκείνη που συμπλήρωνε με ένα κομψό chignon κότσο και απλά κοστούμια για εκείνον.

Love & Wardrobe #7: Carolyn Bessette & John F. Kennedy Jr

Love & Wardrobe #7: Carolyn Bessette & John F. Kennedy Jr

Στις καθημερινές τους εμφανίσεις, το στυλ της συνέχιζε να είναι απλό, με pencil φούστες, flare παντελόνια, ζιβάγκο, αυστηρά λευκά πουκάμισα και ένα ύφος που θα χαρακτήριζε κάποιος εύκολα “γραφείου” ενώ συνήθιζε να επιλέγει ως statement στοιχείο, ένα παλτό. Εκείνος, όταν δεν φορούσε σακάκια, συνήθιζε να επιλέγει γιλέκα πάνω από πουκάμισα και τις περισσότερες φορές με τη προσθήκη ενός jockey καπέλου ή κασκόλ.

Διάβασε επίσης: Love & wardrobe #1: Justin O’ Shea & Veronika Heilbrunner , Τι θα αγόραζε σήμερα η Jackie ‘O από την εταιρεία Lola , Η Natalie Portman γίνεται “Jackie”