Μπορεί να μην το είχες μάθει, αλλά οι δημιουργοί του The Kissing Booth και του All the Boys I’ve Loved Before είχαν από καιρό κάτι νέο στα σκαριά για λογαριασμό του Netflix. Αυτή τη φορά θέλησαν να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα της Jenna Evans Welch, Love & Gelato, που κυκλοφόρησε το 2017.

Tο Love & Gelato είναι η απόλυτη coming-of-age ιστορία του καλοκαιριού

Οι ιταλικές ταινίες και σειρές ανέκαθεν είχαν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας την περίοδο του καλοκαιριού. Αυτή τη φορά, στο Love & Gelato θα παρακολουθήσουμε την ιστορία της Lina Emerson, στο καλοκαίρι της ζωής της που έχει τελειώσει το σχολείο και περιμένει να πάει στο πανεπιστήμιο με τη νέα σεζόν. Ωστόσο, αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι αποφασίζει να κάνει κάτι διαφορετικό: να εκπληρώσει την τελευταία ευχή της μητέρας της πριν τον θάνατό της. Η μητέρα της συγκεκριμένα την είχε βάλει να υποσχεθεί πως θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να βρει τον άγνωστο πατέρα της.

Έτσι, η Lina ξεκινά αυτό το ταξίδι-περιπέτεια όντας ένα κορίτσι πολύ συνεσταλμένο και ντροπαλό. Από την πρώτη κιόλας στιγμή βγαίνει από το comfort zone της και ξεκινά να εξερευνεί κι άλλες πτυχές αυτής της ζωής που τόσα χρόνια φοβόταν να αντιμετωπίσει. Με φόντο την ανυπέρβλητη ομορφιά της Ρώμης, η Lina ανακαλύπτει την αξία της πραγματικής φιλίας, τον έρωτα και τα σκαμπανεβάσματά του αλλά και την αγάπη της για το ιταλικό παγωτό.

Μία ταινία που θα σε κάνει να θες να ταξιδέψεις στην Ρώμη φέτος το καλοκαίρι

Όχι ότι χρειαζόσουν κάποια συγκεκριμένη αφορμή, αλλά η νέα ταινία Love & Gelato θα σε κάνει να κλείσεις άμεσα τα αεροπορικά σου εισιτήρια. Όπως και η Lina, θα ονειρευτείς να περπατάς στα στενά σοκάκια της Ρώμης, να κάνεις μεταμεσονύχτιες βόλτες στα μεγάλα μνημεία της και φυσικά να μάθεις να φτιάχνεις το δικό σου gelato. Kι όλα με την μουσική υπόκρουση του πιο καλοκαιρινού, ιταλικού soundtrack.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 22 Ιουνίου.