Εκεί που πίστευες πως ξέρεις τα πάντα για το Love Actually, έρχεται μια στιγμή να τα ανατρέψει όλα. Η ηθοποιός Madeleine Lloyd-Jones έκανε tweet πως ο Thomas Brodie-Sangster, ο μικρούλης της ταινίας, και η Keira Knightley που έπαιζε τη νεόνυμφη, έχουν μόλις πέντε χρόνια διαφορά.

Συγγνώμη; Τι;

Αν εσύ, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε δει το Love Actually 300 φορές, το έχεις παρακολουθήσει μια μόλις φορά, φρέσκαρε λίγο τη μνήμη σου: Ο Brodie-Sangster υποδύεται τον Sam, ένα παιδί που προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά ενός μικρού κοριτσιού από την Αμερική, που θέλει να ανταγωνιστεί τη Mariah Carey. Η Knightley υποδύεται τη Juliet, μια φρεσκοπαντρεμένη γυναίκα που ο καλύτερος φίλος του άντρα της έχει πάθει εμμονή μαζί της. Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες είναι σε διαφορετικά στάδια ζωής. Οι ηθοποιοί όμως; Μάλλον όχι και τόσο.

“Ετήσιο reminder πως υπάρχουν μόνο 5 χρόνια διαφοράς ανάμεσα στον Thomas Brodie-Sangster και τη Keira Knightley στο Love Actually”, τουίταρε η Lloyd-Jones.

Επιπλέον, πόσταρε ένα κολάζ με φωτογραφίες των δύο ηθοποιών, κάνοντας ακόμα πιο έντονο το πόσο σοκαριστικό είναι αυτό το γεγονός. Ο Brodie-Sangster μοιάζει με 10χρονο και η Knightley με την κοπέλα που είχαμε στο μυαλό μας ως σύζυγο του Chiwetel Ejiofor στην ταινία. Στην πραγματικότητα όμως, τότε, ο Brodie-Sangster ήταν 13 και η Knightley 18.

Στο μεταξύ, αυτή η αποκάλυψη κάνει και τις υπόλοιπες διαφορές ηλικίας της ταινίας πιο σαφείς. Ο Colin Firth είναι 16 χρόνια μεγαλύτερος από τη Lucia Moniz που έκανε την Aurelia. Ο Grant είναι 16 χρόνια μεγαλύτερος από τη Martine McCutcheon (Natalie) και ο Andrew Lincoln 12 χρόνια μεγαλύτερος από τη Knightley.

Ακόμα πιο περίεργες από τις διαφορές ηλικίας, είναι οι ανισσοροπίες σε δύναμη μες στη ταινία. Σκέψου το λίγο: ΗAurelia ήταν οικιακή βοηθός και ο Firth εργοδότης της. Η Natalie ήταν junnior staffer ενώ ο Grant έπαιζε τον PM που την κυνηγούσε. Δε θα έπρεπε να μιλάμε για αυτό εν έτει 2019.

Συγγνώμη αν καταστρέψαμε τις διακοπές σου. Γιατί δε δίνεις μια ευκαιρία στις Χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix έτσι για την αλλαγή;

featured image: Hello Magazine