Η Lottie Moss ειναι το νεο προσωπο της Chanel

Η Lottie Moss ειναι το νεο προσωπο της Chanel

Οι αδερφές Hadid, οι Jenner, η Cara και η Poppy Delevingne αποτελούν μάλλον τα πιο καίρια παραδείγματα που αποδεικνύουν πως η μόδα αγαπά τα αδέρφια. Η τελευταία ‘’little sis’’ που έχει αναλάβει να ακολουθήσει τα βήματα της μεγάλης, φαίνεται να διαπρέπει χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει ποια είναι. Τα λέει όλα το επώνυμό της, αφού ο λόγος γίνεται για τη Lottie Moss, την ετεροθαλή αδερφή της Kate, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου Chanel.

Η Lottie Moss ειναι το νεο προσωπο της Chanel Το 19χρονο ξανθό μοντέλο έχει εισβάλλει στο μαγικό κόσμο του Karl Lagerfeld ως το πρόσωπο της Spring/Summer ’17 eyewear καμπάνιας. Με φωτογράφο τον ίδιο τον Karl, η νεαρή Moss με τη φυσική λάμψη και το φρέσκο πρόσωπο ποζάρει όλο χάρη και νάζι στο φακό, αντιμετωπίζοντας τη δουλεία αυτή με ιδιαίτερη εξοικείωση και επαγγελματισμό.

Η Lottie Moss ειναι το νεο προσωπο της Chanel

Η Lottie Moss ειναι το νεο προσωπο της Chanel

Γνωρίζοντας την αγάπη του Karl Lagerfeld για το ‘νέο αίμα’, βλέπε Lilly-Rose Depp και Willow Smith, το γεγονός ότι επέλεξε ένα κορίτσι χωρίς ιδιαίτερη πείρα αλλά με αδιαμφισβήτητα λαμπρό μέλλον για την προώθηση της συλλογής του, καταστεί το παιχνίδι της μόδας τόσο δύσκολο όσο και ενδιαφέρον.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.