Ηθοποιός, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και τώρα επιχειρηματίας. Πως και αποφάσισες να ανοίξεις το δικό σου ζαχαροπλαστείο;

Η μαγειρική ήταν απο τις πρώτες και αγαπημένες ανησυχίες μου. Δηλώνω φανατικά foodie και ανέκαθεν έψαχνα γεύσεις και συνταγές. Για καλή μου τύχη σαν παιδί είχα ταξιδέψει πολύ και είχα μάθει να δοκιμάζω πολλές γεύσεις. Σε ηλικία μόλις 12 ετών ανακοίνωσα οτι εγώ θα μαγείρευα το μεσημεριανό. Kαι έτσι έκανα την πρώτη μου μακαρονάδα. Το ίδιο βράδυ είχα φτιάξει το πρώτο μου κέικ φυσικά με την βοήθεια της γιαγιάς μου και της μητέρας μου. Η ζαχαροπλαστική για μένα όμως πάντα ήταν η μαγεία. Ο επίλογος ενός γεύματος και η δυνατότερη ανάμνηση. Για εμένα το γλυκό είναι συναίσθημα και για αυτό όταν είναι καλό είναι μαγικό, τρυπώνει για πάντα στην μνήμη σου. Πάντα ονειρευόμουν να έχω ένα μικρό ζαχαροπλαστείο που να ”μιλάει” στον καταναλωτή. Ένα ζαχαροπλαστείο που να είναι σπίτι-το σπίτι μου- και ο πελάτης καλεσμένος μου. Και έτσι και έγινε.

10259318_246907405500942_5869400047759833469_n

Φτιάχνεις μόνη σου όλα τα γλυκά;

Φυσικά.

Να υποθέσω πως στο Ada’s Little Kitchen περνάς το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σου;

Ναι, είμαι σχεδόν συνέχεια εκεί, και όταν λείπω μου λείπει.

Θα σε ξαναδούμε στο θεατρικό σανίδι και την τηλεόραση;

Φυσικά! Άσχετο το ένα με το άλλο. Ποτέ δεν ήμουν μονοδιάστατη άλλωστε.

Σκέφτεσαι να ανοίξεις και άλλα καταστήματα ή προτιμάς το οικογενειακό κλίμα μιας μικρής επιχείρησης;

Προς το παρόν ένα είναι αρκετό. Αλλά είναι πιθανό να έδινα franchise σε ανθρώπους με την ίδια αγάπη.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου γλυκό;

Ένα; (γέλια) Δεν γίνεται να διαλέξω ένα. Θα πρότεινα να δοκιμάσει κανείς οπωσδήποτε το Auntie Mary’s, το Μama Ina, το Red Velvet, το cheesecake και το εκλαίρ καραμέλας καθώς και τα αλμυρά εκλαιρ.

Τις συνταγές τις έμαθες ψάχνοντας ή τις κληρονόμησες από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο;

Έχω κληρονομήσει μια εξαίρετη συνταγή Τιραμισού απο την Σισιλιάνα Προγιαγιά μου και φέρει το όνομα της. Όπως και το auntie mary’ς που είναι οικογενειακή συνταγή. Το red velvet θα πρέπει να το μελετούσα 6 μήνες περίπου για να βγει η ισορροπία που ήθελα.

10389683_248347668690249_412430086957719106_n

Σε φοβίζουν καθόλου τα απρόοπτα που μπορεί να συναντήσεις ως επιχειρηματίας;

Με φοβίζουν τα πάντα και τίποτα. Η ζωή είναι μια περιπέτεια άλλωστε και τα απρόοπτα είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα τα αντιμετωπίσω όλα, όπως πάντα.

Τι στόχους έχεις για το μέλλον (της επιχείρησης αλλά και της γενικότερης επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας);

Τους στόχους μου τους παραδέχομαι όταν τους κατακτήσω, οπότε θα μου επιτρέψεις να ανανεώσω τα νέα σε μελλοντική συνέντευξη στο αγαπημένο savoirville.

facebook: adaslittlekitchen, Γρηγορίου Λαμπράκη 10, Γλυφάδα

10363989_246909678834048_8979488939335521308_n

Photographer Protogeridis Kostas Panos Georgiou styling Alexia Lap Stefanos Pepe hair Renos Politis