Τα εσώρουχα αποτελούν κομμάτι-κλειδί σε κάθε γκαρνταρόμπα. Μπορεί όσο δουλεύεις από το σπίτι, η σχέση σου με τα σουτιέν σου να έληξε άδοξα, ωστόσο, το συρτάρι των εσωρούχων θα χρειαστεί μία ανανέωση για τους επόμενους μήνες. Εμείς φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε μερικά lingerie brands που βρήκαμε στο Instagram και θα σου δώσουν όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για τις επόμενες αγορές σου. Αν μη τι άλλο, προτεραιότητα έχει η άνεση. Ποιος είπε όμως ότι η άνεση δε μπορεί να συνδυαστεί με μοντέρνα σχέδια, chic αισθητική ή διάφορα prints;

Fleur of England

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Fleur Of England (@fleurofengland)

Οι ρομαντικές ψυχές θα εκτιμήσουν αμέσως τα balconette αυτού του brand. Είτε αγαπάς τα nude, είτε τα έντονα χρώματα, το Fleur of England έχει κάτι για σένα. Έχει δεσμευθεί, μάλιστα, να μειώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα χρησιμοποιώντας sustainable υλικά και συσκευασίες.

Araks

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ARAKS (@araksofficial)

Στα εσώρουχα Araks μας κέρδισαν τα παστέλ χρώματα με την πρώτη ματιά. Πρόκειται για το brand που συνδυάζει τα άνετα με τα chic εσώρουχα. Αν, μάλιστα, μέχρι τώρα νόμιζες ότι τα μεγαλύτερα εσώρουχα είναι απαραίτητα και βαρετά, ξανασκέψου το.

pansy

 
View this post on Instagram
 

A post shared by pansy (@pansyco)

Τα pansy δημιουργήθηκαν για να καλύψουν ένα κενό στην αγορά για ethical και sustainable εσώρουχα. Για τη δημιουργία τους χρησιμοποιείται 100% οργανικό βαμβάκι, ενώ τα χρώματα τους δεν περιέχουν καθόλου τοξίνες ή άλλα χημικά.

Le Petit Trou

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Le Petit Trou (@le_petittrou)

Πρόκεται για τα εσώρουχα που υπόσχονται να σου φτιάχνουν τη διάθεση κάθε πρωί. Αν θέλεις ανοιχτά χρώματα, υπέροχα κοψίματα σε δαντέλες και έναν αέρα French girl, τότε θα τα αγαπήσεις.

Hanky Panky

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Hanky Panky (@hankypankyltd)

Το Hanky Panky μπορεί να διαθέτει με μεγάλη ποικιλία σε εσώρουχα, όμως σίγουρα ξεχωρίζει για τη συλλογή των bralette του. Επίσης, όποιος είπε ότι τα sexy εσώρουχα δεν μπορούν να είναι και άνετα, μάλλον δεν ήξερε τα Hanky Panky.

Ηara

 
View this post on Instagram
 

A post shared by H A R A (@hara_thelabel)

To brand Hara προάγει το body positivity με κάθε του προϊόν. Χρησιμοποιεί βαφές από φυσικά προϊόντα και όλα τα εσώρουχα φτιάχνονται από sustainable υλικά με ethical πρακτικές.

Third Love

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ThirdLove (@thirdlove)

To Third Love θεωρείται ένα από τα brands με την μεγαλύτερη ποικιλία σε νούμερα και όχι άδικα. Παίρνοντας μετρήσεις από εκατομμύρια γυναίκες, πλέον τα σουτιέν τους είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 80 νούμερα.

 featured image: @criene via Twenty20