Η Lila Grace Moss μεγάλωσε και φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της, αφού μόλις φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue Italia του Ιουνίου. Η 13χρονη Λονδρέζα ποζάρει δίπλα στη μαμά της για τα ασπρόμαυρα πορτραίτα που τράβηξε ο Mario Sorrenti και δείχνει τόσο άνετη όσο μια επαγγελματίας, τόσο ασφαλής όσο ένα κορίτσι που είναι στην αγκαλιά της μαμάς του.

Lila Grace and Kate Moss on the cover of Vogue Italia

Κάποιες κοντινές φωτογραφίες μπήκαν δίπλα δίπλα δείχνοντας την ομοιότητα των δύο και χρησιμοποιώντας την ατάκα της Kate Moss: “It’s all about family”. Λίγο καιρό πριν η Kate Moss είχε σχολιάσει τη σχέση της με την Lila Grace λέγοντας σε μια συνέντευξη στη The Telegraph,”Δεν μου λέει ποτέ κάτι καλό, οπότε όταν μου λέει ”Μαμά δείχνεις όμορφη μ αυτό”, τότε ξέρω ότι είμαι πραγματικά οκ μ αυτό που φοράω.”

The pair look incredibly similar

Από την κριτική της Lila Grace δεν έχει γλυτώσει ούτε ο πατέρας της, ο εκδότης Jefferson Hack, λέγοντας για εκείνον ότι είναι βαθιά uncool τύπος. Ο Hack σε δική του συνέντευξη στους The Sunday Times, είχε αστειευτεί: “Μας βρίσκει πολύ βαρετούς. Και μένα δεν μ αρέσει ο Justin Bieber όμως.”

Moss has revealed her daughter is her biggest critic