Η Lila Grace Moss είναι η 18χρονη κόρη της Kate Moss και δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε για εκείνη. Το μοντέλο που ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της περπάτησε ξανά μαζί της στην πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο για το show Fendi X Versace το Σάββατο 25/9.

Η Lila Moss είναι όμορφη, φυσικά. Έχει όλα τα προσόντα για να περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες; Ναι, αδιαμφισβήτητα.

Το 18χρονο κορίτσι όμως, εκπροσωπεί όχι μόνο τη γενιά της, όχι μόνο τα όμορφα φιλόδοξα κορίτσια του κόσμου αυτού, αλλά άθελα ή ηθελημένα εκπροσωπεί και μια άλλη μερίδα κόσμου. Εξίσου σημαντική, εξίσου υπέροχη, εξίσου αξιοθαύμαστη.

Αυτή η μερίδα κόσμου, ένιωσε το Σάββατο να εκπροσωπείται από τη Lila Grace Moss και να έχει φωνή και ακόμα μεγαλύτερη υπόσταση. H 18χρονη πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και δημοσίευσε φωτογραφίες της από το πρόσφατο show, στις οποίες διακρίνεται στο μηρό της μία αντλία ινσουλίνης. Η αντλία τη βοηθά στην καθημερινότητά της προκειμένου να είναι ευκολότερη και πιο λειτουργική, καθώς ρυθμίζει το σάκχαρό της.

 Η Lila δημοσίευσε τις φωτογραφίες από την πασαρέλα στο Instagram της, μαζί με την ευγνωμοσύνη της για τους σχεδιαστές που την συμπεριέλαβαν. Και ενώ δεν έκανε αναφορά στο Omnipod που ήταν προσαρτημένο στο πόδι της, αμέτρητοι υποστηρικτές φρόντισαν να το επισημάνουν στα σχόλια.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lila Grace (@lilamoss)

«Είναι υπέροχο που δεν κρύβεις την αντλία, είσαι έμπνευση για τόσους πολλούς που ζουν με διαβήτη Τ1», έγραψε κάποιος στα σχόλια της ανάρτησής της.

«Ως διαβητική Τ1 (και πρώην μοντέλο), σ’ ευχαριστώ που φόρεσες την αντλία στην πασαρέλα! Είσαι βασίλισσα και θέλω αυτές τις φωτογραφίες παντού, όσο περισσότερο μοιραζόμαστε τον διαβήτη Τ1 τόσο καλύτερα”.

Γονείς παιδιών με διαβήτη τύπου 1 επαίνεσαν επίσης τη Lila που εκπροσώπησε τα παιδιά τους και που τους έδωσε τη δύναμη να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, δείχνοντας τους πως τίποτα δεν είναι αδύνατο.