Είπαμε ότι η φετινή τάση είναι λευκό παντού. Που λες, εκτός από το σέξι ολόσωμο μαγιό και το crop top  που στάνταρ θα βάλεις, τόλμησε και λευκά αξεσουάρ που είναι πάμπολλα και so very sexy (ειδικά αν μαυρίσεις!).

Αξεσουάρ μαλλιών: εγώ πάντως έχω ένα λευκό μεγάλο μαντίλι που το διπλώνω και το φορώ ως τουρμπάνι all day long. Εννοείται ότι θα πάρω ό,τι βρω σε headband αλλά και στα κλασικά panama hats την παραλία αλλά και για τα bad hair days (αυτό σημαίνει αν δεις γυναίκα καλοκαίρι σε μπαράκι με καπέλο).

panama hat

panama hat 2

Στολίδια και γιορντάνια: τρελαίνομαι για τα μεγάλα λευκά αδιάβροχα ρολόγια, που λειτουργούν και σαν βραχιόλι αλλά και τις σειρές από λευκά λεπτά βραχιολάκια. Οι πετρούλες σε δαχτυλίδια και μενταγιόν είναι must εφέτο και προφανώς ταιριάζουν με τα πάντα!

bracelet white bracelet white 2

Κιμονό: εντάξει, δεν είναι ακριβώς αξεσουάρ αλλά βάζω στοίχημα ότι έχετε ήδη όλες από ένα. Το λευκό είναι κάτι σαν το μαύρο και όσο πιο σκουρόχρωμη γίνεσαι (πάντα με αντηλιακό κορίτσια), τόσο πιο summery δείχνει.

kimono kimono 2

Ακόμα κι αν δεν είσαι των κοσμημάτων, και γενικά δεν τα θέλεις τα λούσα βρε παιδί μου, βάλε το λευκό στην τσάντα σου! Μια backpack για τις εξερευνήτριες, μια clutch για τις fashionistas, μια ταχυδρομική για την πόλη, θα είσαι στη μόδα και κανένας δεν θα σου κουνηθεί!

clutch