Αν αγαπάς τα παραμύθια και την μαγεία της φύσης, τότε η Lesia Paramonova είναι σίγουρα το κορίτσι που δημιουργεί ρούχα τα οποία απευθύνονται σε εσένα.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2012, όταν η L.P. κέρδισε στον διαγωνισμό “Preview” για νέους σχεδιαστές και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την κολεξιόν της στο Cycles & Seasons Fashion Festival.

Το όνομα του brand είναι η συντομογραφία του ονόματός της, επίσης στα ρωσικά σημαίνει «δάσος». Σε κάθε συλλογή της υπάρχουν σαφείς αναφορές σε στοιχεία της φύσης και των παραμυθιών, όπως φυτά, λουλούδια, ζώα και νεράιδες.

les21

Η Lesia, που συστήνεται ως καλλιτέχνις και όχι ως σχεδιάστρια, δεν έχει στόχο τη δημιουργία νέων γραμμών, αλλά τη δημιουργία ενός ξεχωριστού δικού της κόσμου μέσω των ιδιαίτερων εικονογραφιών που η ίδια και η illustrator από την Ταϊβάν, Hsiao Ron Cheng, αποτυπώνουν στα ρούχα.

Όπως η ίδια η L.P. έχει αναφέρει, η βασική ιδέα του brand είναι να συγχωνεύσει τον άνθρωπο με τη φύση, και γι’ αυτό υπάρχουν τόσες αναφορές σε λουλούδια και διάφανα υφάσματα που θυμίζουν ομίχλη σε δάσος. Το κορίτσι που θα επιλέξει να φορέσει ένα LES’ ρούχο, θα είναι γεμάτο αυτοπεποίθηση, θα αισθάνεται ανεξάρτητο και ελεύθερο.

les13les20

Το ταλέντο της σχεδιάστριας από  την Μόσχα σύντομα αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε από τον ξένο Τύπο όπως την Vogue και το Grazia της Ιταλίας, το αμερικανικό Marie Claire και από την εταιρεία προϊόντων περιποίησης Kiehl’s, με την οποία συνεργάστηκε.

les14

Εκτός από ρούχα, η Lesia βάζει την έμπνευσή της και σε κοσμήματα και είδη σπιτιού:

les23

Τις συλλογές της μπορείς να τις βρεις στην σελίδα www.les-store.com