Ο Λέων φημίζεται για την ενέργεια, τη δημιουργικότητα και το πείσμα του. Ταυτόχρονα θέλει με κάθε τρόπο να τραβάει τα βλέμματα των άλλων και να είναι όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του.

Είναι φυσικά τολμηρός και σαγηνευτικός και προσελκύει τους ανθρώπους με την ενέργειά του. Ο Λέων διαπρέπει επίσης σχεδόν σε οποιονδήποτε τομέα.

Εδώ όμως θα δεις μερικά χαρακτηριστικά του που ίσως δεν γνωρίζεις, δηλαδή τις κρυμμένες δυνάμεις που έχει ένας Λέων!

Είναι παθιασμένος

Ο Ήλιος κυβερνά τον Λέων και έχει ένα σταθερό χαρακτηριστικό, το οποίο υποδηλώνει ότι ο λαμπερός Ήλιος διαμορφώνει τον τύπο της προσωπικότητάς του σε μια σταθερή, συνήθως αμετάβλητη συλλογή χαρακτηριστικών. Το κυρίαρχο στοιχείο του είναι η φωτιά και το λιοντάρι είναι το ζώδιό του. Και τα δύο αυτά σύμβολα χρησιμεύουν για να εξηγήσουν τις χαρακτηριστικές ιδιότητές του. Ο Λέων, σαν φωτιά που βρυχάται, είναι ζεστός, παθιασμένος και δυναμικός. Απολαμβάνει την ευκαιρία να επιδείξει τη δυναμική, χωρίς αποκλεισμούς στην προσωπικότητά του.

Είναι φιλόδοξος

Έχει μεγάλα όνειρα για τη ζωή του και αυτό προσπαθεί να το περάσει και στους γύρω του. Η φιλοδοξία του δεν τον αφήνει να ησυχάσει για αυτό και καταπιάνεται συνεχώς με νέα, δημιουργικά πράγματα.

Είναι πάντα ειλικρινής

Ένας Λέων δεν έχει τον χρόνο ή την ενέργεια να ασχοληθεί με μυστικά παιχνίδια. Θέλει να μάθει την αλήθεια χωρίς αν, και, ή αλλά. Απλά να έχεις και εσύ κατά νου ότι δεν έχει μεγάλη ανοχή στα λάθη των άλλων και θα θέλει να επικοινωνείς ειλικρινά μαζί του για τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχεις.

Χρησιμοποιεί το χιούμορ για να εκφράσει τα συναισθήματά του

Μερικές φορές είναι πιο εύκολο για τον Λέων να εκφραστεί μέσω του χιούμορ του και είναι πολύ καλός σε αυτό. Ξέρει πώς να πείσει τους άλλους αναδεικνύοντας κάτι με ευχάριστο τρόπο. Είναι επίσης ο καλύτερος στο να χρησιμοποιεί το χιούμορ του για να διευκολύνει τις άβολες ή ενοχλητικές καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να βρουν χρόνο για τον εαυτό τους και να ξεκουραστούν