Λατρεύουμε την ιδιαιτερότητα και ανθεκτικότητα του δέρματος αλλά και τη γοητεία και μοναδικότητα του handmade. Βρήκαμε τον ιδανικό συνδυασμό τους στις δερμάτινες τσάντες Cache και θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα για την συλλογή και τη φιλοσοφία τους.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα του brand Cache leather bags;

Η ιδέα ξεκίνησε από ένα ταξίδι στο Παρίσι, χαζεύοντας βιτρίνες, ψάχνοντας τσάντες για εμάς, και έπεσε το μάτι μας σε ένα κατάστημα με χειροποίητες δερμάτινες τσάντες όπου μέσα από την βιτρίνα έβλεπε κανείς όλη την πορεία του σχεδιασμού και της κατασκευής. Όλο αυτό μας μάγεψε και κατά κάποιο τρόπο μας προκάλεσε κιόλας!

Έχοντας κάνει και οι δύο σπουδές στην αρχιτεκτονική, είχαμε από πάντα σχέση και επαφή με τον κόσμο του design και μέσα από τα ταξίδια μας εμπλουτίζαμε πάντα και τις γνώσεις μας γύρω από τις τάσεις της μόδας.

Συνδυάζοντας λοιπόν όλα αυτά, παρουσιάσαμε πριν από 3 χρόνια, τις πρώτες cache τσάντες!

cacheleatherbagssavoirville10

Ποιο κομμάτι ξεχωρίζετε περισσότερο και ποια η ιστορία του;

Γενικά το κομμάτι που λατρεύουμε είναι η tote μας. Αναφερόμαστε στην απλή ορθογώνια tote, μια τσάντα διαχρονική, με πολύ καθαρές γραμμές σχεδιασμού και απόλυτα λειτουργική. Είναι το μοναδικό κομμάτι που δεν έχουμε σταματήσει -και ούτε πρόκειται- να το συμπεριλαμβάνουμε στις collections μας, σε διάφορες εκδοχές: απλή με δερμάτινα χερούλια, τετράγωνη από δέρμα croco, μακρόστενη με κρόσσια.

Κατά κάποιο τρόπο είναι η “αρχιτεκτονική” μας!

Ποια είναι η κορυφαία φετινή τάση στις τσάντες;

Φέτος είναι μια χρονιά καλή για τους λάτρεις του κόκκινου χρώματος, του boho style και της μεγάλης άνετης τσάντας. Τα κρόσσια βέβαια για άλλη μια χρονιά κυριαρχούν και εντυπωσιάζουν.

cacheleatherbagssavoirville6

Ποιο στιλ τσάντας είναι πασπαρτού για κάθε ηλικία;

Οι tote τσάντες ώμου είναι για όλους. Η εμπειρία μας μας το έχει αποδείξει. Τις αγοράζουν γυναίκες όλων των ηλικιών και πολύ συχνά μας παραγγέλνουν την ίδια και σε άλλο χρώμα, που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα κομμάτι –must have– για κάθε γκαρνταρόμπα.

Ποιος σχεδιαστής έχει αποτελέσει τη μεγαλύτερη έμπνευση για εσάς;

Coco Chanel για την αναζήτηση της πολυτελούς απλότητας.

-Vivienne Westwood για το αντισυμβατικό της στυλ.

Jil Sander για τον μινιμαλισμό και την πρωτοπορία των δημιουργιών της.

Και δεν είναι τυχαίο που είναι όλες γυναίκες!

Clutch ή oversized τσάντα; (και γιατί;)

Θέμα γούστου καθαρά αλλά και υποχρεώσεων! Για μια βραδιά με φίλους σίγουρα clutch, αλλά για μια βόλτα με παιδιά… σίγουρα oversized tote. Και τα δυο θα είναι super, αρκεί να είναι cache!

Πώς μπορείς να συνδυάσεις τα αξεσουάρ με κρόσσια σε καθημερινή βάση;

Πολύ εύκολα! Τα κρόσσια από μόνα τους αποτελούν άποψη. Σε ένα λιτό ντύσιμο κυριαρχούν, ενώ σ’ ένα πιο έντονο στυλ, μπορούν να έχουν ρόλο δεύτερο, σαν μια λεπτομέρεια.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αποκλείεται να περάσουν απαρατήρητα.

Πού μπορούμε να σας βρούμε;

https://www.etsy.com/shop/byCACHE ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο cacheleatherbags@yahoo.com