Αν ανοίξεις τη ντουλάπα κάθε γυναίκας θα βρεις πολλά μικρά μαύρα φορέματα και δεν θα είναι ποτέ αρκετά. Μπορεί να κοιτάμε κάθε σεζόν πολλές επιλογές, όμως τις περισσότερες φορές, ξανά θα επιλέξουμε ένα -ακόμα- μαύρο. Η αλήθεια είναι πως δεν θα απογοητεύσουν ποτέ ούτε εμάς που τα φοράμε, ούτε τους άλλους.

Όπως λοιπόν ένα ακόμα μαύρο ρούχο δεν είναι ποτέ περιττό, έτσι και όσα μαύρα ρούχα και να αποκτήσουμε δεν είναι ποτέ αρκετά. Μερικές γυναίκες έχουν τόσο πολύ μαύρο στην ντουλάπα τους που δέχονται συνεχώς ερωτήσεις του τύπου “πως τα ξεχωρίζεις;” και εκείνες χαμογελούν διότι όχι μόνο ξέρουν τι είναι τι αλλά προσθέτουν ” θα αποχωριστώ το μαύρο, όταν ανακαλυφθεί ένα πιο σκούρο χρώμα”. Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των κοριτσιών που αγαπούν το μαύρο, τότε οπωσδήποτε θα χρειάζεσαι ή έστω θα είναι στα πλάνα σου ένα ακόμα μαύρο ρούχο για την τρέχουσα σεζόν και πιθανότατα να πρέπει να συγκεντρώνει όλα τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά: να είναι μαύρο, να είναι μικρό και να είναι και φόρεμα.

Μπορεί κάποιοι να λένε πως το μαύρο δεν είναι καλοκαιρινό χρώμα αλλά αυτό δεν αλήθεια. Το μαύρο είναι το χρώμα για κάθε σεζόν, κάθε ώρα και κάθε περίσταση. Ανάλογα με ποιο πατρόν θα το δεις μπορεί να φορεθεί ιδανικά σε οποιαδήποτε γυναίκα, με κάθε στυλ και κάθε σωματότυπο.

Το μαύρο θα είναι για πάντα το νέο μαύρο

Βρήκαμε το little black dress για το καλοκαίρι του 2021 – και για όσο ο καιρός το επιτρέπει θα προσθέσουμε εμείς.

Το κοντό φόρεμα από την καινούρια συλλογή του Zara με τη στρογγυλή λαιμόκοψη, το λάστιχο κάτω από το στήθος και το μανίκι κάτω από τον αγκώνα που καταλήγει σε λάστιχο, έχει φινίρισμα στο κάτω μέρος του με δαντέλα, κλειστή πλάτη και κλείνει με διακριτικό κουμπί. ‘Εχει προσιτή τιμή και μπορείς να το βρεις στο online shop του Ζara.