Και τις αλογοουρές. Μπορεί να μην είναι πάντα η πιο στιλάτη επιλογή αλλά είναι σίγουρα η πιο βολική. Τα τελευταία χρόνια βέβαια υπάρχουν πολλά λαστιχάκια που μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση καθώς κάνουν τα χτενίσματα μας αρκετά ιδιαίτερα. Επειδή θέλουμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις τη διαφορά, παρακάτω θα σου προτείνουμε μερικά ιδιαίτερα λαστιχάκια για τις διάφορες δραστηριότητές σου. Στο γυμναστήριο Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στο γυμναστήριο είναι να μην πέφτει η κοτσίδα σου. Σκέψου να πρέπει να κάνεις 20 jumping jacks και ταυτόχρονα να σου φεύγουν τα μαλλιά; Καθόλου βολικό! Σε αυτή την περίπτωση μπορείς, φυσικά, να χρησιμοποιήσεις τα κλασικά λαστιχάκια-καλώδιο.
Διαφορετικά λαστιχάκια για τα μαλλιά που θα αγαπήσεις
Source: Unsplash/Sarah-Dinez-Outeiro
Στη βόλτα Μερικές φορές είναι καλό να ξεφεύγουμε από τα συμβατικά. Ήρθε η ώρα να κάνεις το λαστιχάκι σου σύμμαχο αλλά και αξεσουάρ με στυλ και άποψη. Τα λαστιχάκια-σούρες που ήταν μόδα τη δεκαετία του 80 έχουν επιστρέψει δυναμικά.
Διαφορετικά λαστιχάκια για τα μαλλιά που θα αγαπήσεις
Source: Free People
Στις δουλειές του σπιτιού Όχι κάτι πολύ σφιχτό, ούτε κάτι πολύ χαλαρό. Τα λαστιχάκια σιλικόνης είναι αυτό που χρειάζεσαι για μέσα στο σπίτι. Δε σου σπάνε τα μαλλιά και δε χαλάνε. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να έχεις συνέχεια ένα στο χέρι σου.
Διαφορετικά λαστιχάκια για τα μαλλιά που θα αγαπήσεις
Source: Blax
Στη βραδινή έξοδο Μια σικ αλογοουρά είναι το καλύτερο αξεσουάρ για μια βραδινή έξοδο. Τι θα έλεγες να επενδύσεις σε ένα χρυσό “βραχιόλι” για τα μαλλιά σου;
Διαφορετικά λαστιχάκια για τα μαλλιά που θα αγαπήσεις
Source: Preview