Ξέρουμε ότι το λύκειο πλέον είναι δύσκολη υπόθεση για τα έφηβα κορίτσια και αγόρια. Η νέα σειρά του Netflix όμως πάει ένα βήμα παραπέρα και μας δείχνει μία διαφορετική, “υπερφυσική” πραγματικότητα μέσα από την εμπειρία μίας τελειόφοιτης μαθήτριας. Ο νέος ρόλος της Lana Condor αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετικός αλλά εξίσου ξεκαρδιστικός με όσα την έχουμε δει έως σήμερα.

Στο Boo B*tch η Lana Condor υποδύεται την Erika Vu

Η Erika βρίσκεται στην τελευταία τάξη του λυκείου και ονειρεύεται επιτέλους την αποφοίτησή της και όσα θα ακολουθήσουν. Ωστόσο, είναι ένα κορίτσι που πέρασε όλα της τα σχολικά χρόνια στην αφάνεια, κοιτώντας και θαυμάζοντας πάντοτε τις συμμαθήτριες της. Όταν, λοιπόν, καταλαβαίνει ότι τίποτα δεν την εμποδίζει από το να ζήσει κι εκείνη την εμπειρία του σχολείου ως μία δημοφιλής μαθήτρια, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Όλα ξεκινούν από ένα πάρτι, όπου πηγαίνει με τη φίλη της. Εκεί, όμως, τα πράγματα παίρνουν μία απρόσμενη τροπή κι έτσι την επόμενη μέρα η Erika ξυπνά και συνειδητοποιεί πως πλέον είναι φάντασμα. Αυτό της δίνει την μοναδική ευκαιρία να ξαναζήσει την τελευταία της σχολική χρονιά καταστρώνοντας μία στρατηγική στα social media ώστε να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή. Παράλληλα, η ίδια προσπαθεί να “δώσει ένα μάθημα” και σε όλα τα άτομα που της έκαναν bullying όλα αυτά τα χρόνια. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να παραμείνει ζωντανή στην πραγματική ζωή και όχι απλά ένα φάντασμα.

Μία Lana Condor γεμάτη αυτοπεποίθηση και περισσότερη σιγουριά

Μετά τις ταινίες του All the Boys I’ve Loved Before, η Lana Condor μπορεί και επίσημα να στεφθεί η βασίλισσα των coming-of-age rom-com της εποχής μας. Το Boo B*tch της δίνει την ευκαιρία να μας αποδείξει για άλλη μία φορά πως ταινίες αυτού του είδους έχουν πολλά να μας πουν, κρίνοντας και σχολιάζοντας τη σημερινή πραγματικότητα. Και η ίδια πιστεύει πως έτσι όπως θα την δούμε υποδυόμενη την Erika Vu, δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν.

Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου.