Το πιο όμορφο σημείο του σώματός σου, είναι αναμφίβολα το χαμόγελό σου, το οποίο είναι ικανό από μόνο του, να σε “απογειώσει”. “Φοριέται” όλες τις ώρες και δεν κοστίζει τίποτα! Για να γίνει ακαταμάχητο μπορούμε να το ενισχύσουμε με εντελώς φυσικούς τρόπους,χωρίς τον οδοντίατρο. Παρακάτω θα δούμε πέντε τρόπους,για να ένα λαμπερό χαμόγελο!

#1 Φόρεσε κραγιόν με μπλε υποτόνους. Οι μπλε υποτόνοι έχουν την τάση να αναδεικνύουν το λευκό χρώμα των δοντιών, γιατί καλύπτουν το πορτοκαλί χρώμα. Ιδανική επιλογή αποτελεί το απόλυτο κόκκινο όλων των εποχών, Ruby Woo της ΜAC.

macs-ruby-woo
Ruby Woo, MAC

#2 Χρησιμοποίησε μία οδοντόκρεμα με ενεργό άνθρακα, είναι η νέα απόλυτη τάση για υπέρ-λευκα δόντια. Μην σε φοβίζει το το μαύρο χρώμα, θα σε ανταμείψει.

Black Is White, Curaprox
Black Is White, Curaprox

#3 Μαύρισε! Η μαυρισμένη επιδερμίδα στο πρόσωπό σου κάνει τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά! Ενίσχυε το φυσικό σας μαύρισμα, με κάποιο ειδικό προϊόν.

Summer Look. Bioten
Summer Look. Bioten

#4 Λάδι καρύδας, ακόμη μία χρήση του, είναι αυτή της οδοντόκρεμας! Το βάζετε στα δόντια μία φορά την εβδομάδα και είστε έτοιμες! Διάβασε εδώ περισσότερα για το λάδι καρύδας. #5 Μαγειρική σόδα, είτε μόνη της ως οδοντόκρεμα, είτε ως πάστα, διαλυμένη  με νερό, πλένετε τα δόντια σας έως και δύο φορές την εβδομάδα!