Lalita: Το πρώτο «Women’s Retreat»

Το πρώτο «Women’s Retreat» της Lalita είναι πλέον γεγονός. "Ακολούθησε τα ίχνη των ονείρων σου!" μας λέει η Lalita, η θεά της Ευδαιμονίας και μας καλεί να απολαύσουμε ένα τριήμερο όλο χαλάρωση, ξεκούραση και αυταγάπη, από τις 9 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. «Η αυταγάπη είναι ο δρόμος της χαράς! Είναι η ίδια η μαγεία! Από εκεί ξεκινούν όλα και, κυρίως, από το ποιες Γυναίκες θέλουμε να είμαστε» τονίζει κι εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε αυτό το φανταστικό, ιδιαίτερο της ταξίδι στο Κτήμα Noosfera Retreat Center.

Πως γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία ενός τέτοιου ιδιαίτερου ταξιδιού, του πρώτου «Women’s Retreat» της Lalita, γεμάτο από αγάπη για τη γυναίκα;

Η ιδέα του Self Love: A Sacred Women’s Retreat, γεννήθηκε μέσα από τη μακρόχρονη σύνδεση και επικοινωνία, με γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και φάσεων ζωής, που αναζητούν, με πάθος, αφορμές για να αγκαλιάσουν τη γυναικεία τους φύση, να συνδεθούν με αυτή, να θυμηθούν τη μοναδικότητά τους, να αποδεχτούν όλα όσα είναι, να γιορτάσουν τις νίκες τους, να δημιουργήσουν νέες ενδυναμωτικές φιλίες και να ανακαλύψουν νέους τρόπους για να φροντίσουν και να τιμήσουν τον εαυτό τους.  Αυτές τις ανάγκες έρχεται να καλύψει με τον πιο γλυκό τρόπο η Lalita, μέσα από μια σειρά, retreats, οργανωμένων με πολύ αγάπη, για τις γυναίκες που συνεχίζουν να ακολουθούν τα ίχνη των ονείρων τους.

full_color_1-1-medium

Τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το ταξίδι;

Το ταξίδι περιλαμβάνει 4 διαδραστικά και ιδιαίτερα workshops :

♥         Self Love για να επανακτήσεις τη σχέση σου με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου, τον εαυτό σου!

♥         Feminine Senses & Sensual Living για να αφυπνίσεις τον αισθησιασμό και την θηλυκότητα σου!

♥         New Year New Me για να βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι ώστε να θέσεις τα θεμέλια για ένα 2018 γεμάτο απόλαυση, ομορφιά και πληρότητα!

♥         Womb Mysteries για να συνδεθείς με το θηλυκό σου κέντρο, όσο ποτέ άλλοτε!

♥         Καθοδηγούμενους οραματισμούς και εργαλεία αναπνοών για να αυξήσεις την γαλήνη και την ευεξία σου!

♥         Εσωτερικό μασάζ για να γνωρίσεις περισσότερο την δύναμη του εσωτερικού σου εαυτού και να συνδεθείς με το κέντρο σου!

♥         Ήσυχο χρόνο με τον εαυτό σου για να ηρεμήσεις, να εμπνευστείς, να πας βόλτες στη φύση, να βρεις την ισορροπία σου και να νιώσεις ανείπωτη χαρά!

♥         2 διανυκτερεύσεις, Παρασκευή και Σάββατο, σε μονόκλινο δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο στο μαγικό Noosfera Wellness & Retreat Center , μέσα σε ένα κτήμα πλημμυρισμένο με λεβάντες στην Ορεινή Κορινθία.

♥         Εξαιρετικά επιλεγμένη πλήρης διατροφή με ειδικά διαμορφωμένα μενού με βιολογικά και σπιτικά προϊόντα

♥         Ροφήματα από βιολογικά βότανα

♥         Ασκήσεις συνειδητού ονειρέματος για βαθιά χαλάρωση, ποιοτικό ύπνο και αντιστρες σε υψηλής ποιότητας στρώματα και παπλώματα, αρωματισμένα με φυσική λεβάντα από το κτήμα της Νοοσφαιρας.

♥         Υπέροχα είδη προσωπικής περιποίησης  για να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου: παντόφλες, shampoo, shower gels και …ένα Self Love Kit δώρο – έκπληξη.

♥         Τα υλικά των workshops και υπέροχες σημειώσεις για να συνεχίσεις το Self – Love όλη τη Χρονιά!

♥         Χαρά, αισθήσεις και εμπειρίες που θα σου μείνουν αξέχαστες!

Γιατί η σύγχρονη σημερινή γυναίκα να επιλέξει αυτό το ταξίδι;

Όλες οι γυναίκες του σήμερα έχουν ανάγκη να ζήσουν ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές για μερικές μέρες, μακριά από την φασαρία της καθημερινότητας, μέσα στη φύση! Κατά την διάρκεια του Self Love: A Sacred Women’s Retreat, εκτός των πλούσιων διαδραστικών workshops, θα ξεκουραστούμε, θα αναζωογονηθούμε, θα γελάσουμε, θα λάμψουμε! Θα δώσουμε στον εαυτό μας την αγάπη και τον χρόνο που χρειάζεται για να βγάλει στην επιφάνεια όλη την κρυμμένη μας ομορφιά, για να επιστρέψουμε ανανεωμένες και γεμάτες έμπνευση και θα νιώσουμε υποστήριξη και έμπνευση από άλλες υπέροχες γυναίκες που θέλουν να ζουν στο μέγιστο, με νόημα και σκοπό!

5-medium

Τι έχουν περισσότερο ανάγκη, κατά τη γνώμη σας, οι σύγχρονες γυναίκες;

Έχουμε ανάγκη να ζούμε την ζωή στην πληρότητά της, να μην χάνουμε στιγμές, αλλά να φτιάχνουμε νέες, με σκοπό να απολαμβάνουμε, στο εδώ και τώρα.

Να είμαστε παρούσες στη ζωή μας -και να μην προσπερνά η ζωή, οι υποχρεώσεις, η φροντίδα των άλλων! Να μοιραζόμαστε με άλλους, αλλά και να συνδεόμαστε με τον εαυτό μας γιατί, τελικά, από εμάς ξεκινά η απόλαυση.

Να (ξανα)νιώσουμε εμπιστοσύνη στη θηλυκή μας δύναμη, να δοκιμάζουμε νέα όρια και να έχουμε την πίστη πως ό,τι και αν συμβεί ή συμβαίνει, έχουμε το σθένος να το ξεπεράσουμε και να ξανασηκωνόμαστε, κάθε φορά και πιο δημιουργικά.

4

Ποιο είναι το μότο και η φιλοσοφία της Lalita;

“Ακολούθησε τα ίχνη των ονείρων σου!”

H Lalita είναι η Θεά της Ευδαιμονίας και ο μύθος της μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε ανεπανάληπτα γυναικεία retreats, experiences και απολαύσεις για γυναίκες όλων των ηλικιών και φάσεων ζωής.

Σκοπός μας είναι οι γυναίκες να αγκαλιάσουν εκ νέου και με διαφορετικούς τρόπους την γυναικεία τους φύση, να (ξανα)ανακαλύψουν την θηλυκότητά τους σφαιρικότερα και πληρέστερα, να διευρύνουν την δημιουργικότητα που κρύβουν μέσα τους, να ενωθούν με άλλες like-minded γυναίκες και να νιώθουν υπέροχα -με και για -τον εαυτό τους.

Με οδηγό την Lalita θέλουμε, σε κάθε οργανωμένο με πολλή αγάπη retreat, να γιορτάζουμε την θηλυκή μας πλευρά, να μοιραζόμαστε, να ανακαλύπτουμε, να εμπνεόμαστε, να γεμίζουμε, να βιώνουμε δυνατά ώστε, όταν επιστρέφουμε, να είμαστε πιο χαρούμενες στους ρόλους της ζωής μας, λάμποντας ξεκούραστες και με χαρά εσωτερική!

6-medium

Το «1o Women’s Retreat» είναι για τις γυναίκες κάθε ηλικίας και φάσης ζωής. Τι θέλετε να δείξετε μέσα από αυτό;

Όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας έχουμε ανάγκη να αντιλαμβανόμαστε τις δυνατότητές μας, να προσφέρουμε μικρές καθημερινές απολαύσεις χωρίς ενοχές στον εαυτό μας, να γιορτάζουμε νίκες και επιτυχίες, να συγχωρούμε τον εαυτό μας, να μην ξεχνάμε να συνδεόμαστε με τις αισθήσεις μας. Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι μέρος της αυταγάπης και όλων όσων θα μοιραστούμε στο 1ο ταξίδι «Self Love: A Sacred Women’s Retreat» μέσα από μαγικές διαδραστικές στιγμές στα βουνά της ορεινής Κορινθίας, στο εκπληκτικό κτήμα Νοόσφαιρα. Η αυταγάπη και η φροντίδα του εαυτού δεν έχει ηλικία για τη Γυναίκα!

Πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος που αφιερώνει κάθε γυναίκα στον εαυτό της;

Όταν όλες οι γυναίκες το συνειδητοποιήσουν πόσος σημαντικός είναι ο χρόνος που αφιερώνουν ουσιαστικά στον εαυτό τους, ο κόσμος μας θα γίνει πολύ καλύτερος!

Μας είναι απαραίτητη η αυτοσυγκέντρωση και να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας, στις δικές μας ανάγκες, αισθήσεις κι επιθυμίες για να καταφέρνουμε να γεμίζουμε ενέργεια ώστε, όταν επιστρέφουμε να συνεχίζουμε να δίνουμε στους γύρω μας τη φροντίδα μας. Συνήθως, προσφέρουμε παντού και σε όλους όσους είναι μέρος της ζωής μας, επιτρέποντας σπανίως στον εαυτό μας το χρόνο, την ησυχία, την γαλήνη, την απόλαυση.

Εξάλλου, με το να αφιερώνουμε χρόνο σε εμάς τις ίδιες, διατηρούμε το κέντρο μας, την ποιότητά μας και φροντίζουμε την εσωτερική μας πηγή, η οποία είναι ανεξάντλητη από αγάπη και χαρά.

3-medium

Τι ρόλο έχει η αυταγάπη στη ζωή μας;

Η αυταγάπη είναι ο δρόμος της χαράς! Είναι η ίδια η μαγεία! Από εκεί ξεκινούν όλα και, κυρίως, από το ποιες Γυναίκες θέλουμε να είμαστε. Με το να φροντίζουμε, να νοιαζόμαστε, να καλομαθαίνουμε τον εαυτό μας, επηρεάζουμε θετικά όλους τους τομείς και ανθρώπους της ζωής μας! Έχουμε καλύτερη υγεία, καλύτερες σχέσεις, αυτοπεποίθηση, θετικότερη σκέψη, αποκτούμε ποιοτικό χρόνο, έμπνευση, λιγότερες ανασφάλειες, δημιουργικότητα, ελευθερία! Η λίστα είναι ανεξάντλητη!

Ποιο είναι το επόμενο προγραμματισμένο «Women’s Retreat»;

Με το Self Love: a Sacred Women’s retreat, γίνεται η έναρξη μιας σειράς θηλυκών εξορμήσεων, με συγκεκριμένη και διαφορετική θεματολογία κάθε ταξίδι. Στο επόμενο που θα ακολουθήσει, θα απολαύσουμε τα δώρα της Άνοιξης, μιας εποχής ιδιαίτερης για την γυναικεία μας φύση. Για να ξυπνήσουμε τις αισθήσεις μας με αρώματα, γεύσεις και χρώματα!

Θες να συμμετέχεις στην επόμενη εξόρμηση; Κάνε like στη σελίδα της Lalita και share το άρθρο από τη σελίδα του Savoirville μέχρι την Παρασκευή 19/1 στις 12 το βράδυ. 

0 replies


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *