Είναι προφανές ότι το A Star Is Born έχει κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Lady Gaga. Έτσι επέλεξε να περάσει την αγάπη της για αυτή την ταινία σε ένα επόμενο level: την επικύρωσε με ένα τατουάζ. Το τατουάζ της Lady Gaga για την ταινία είναι ένα τριαντάφυλλο και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε κάποιο καλύτερο tribute για την πρώτη της ταινία.

Η Gaga αποκάλυψε το tattoo της χθες, στις 14 Φεβρουαρίου, με μια φωτογραφία στο Instagram. Το νέο της ink είναι ένα μακρύ, ανοιχτό τριαντάφυλλο που κατεβαίνει στην σπονδυλική της στήλη. Το tattoo συνοδεύεται και από τις λέξεις  “La Vie en Rose”. Το caption της για τη φωτογραφία ήταν “Happy Valentines Day. Ένα tatoo-πρόποση στο “la vie en rose” από τον όμορφο @winterstone. Η σπονδυλική μου στήλη τώρα είναι ένα τριαντάφυλλο.”

Όπως θα θυμούνται όσοι έχουν δει την ταινία και αγαπούν τη Gaga, το La Vie en Rose τραγουδήθηκε από την Gaga στην ταινία. Βασικά, από την Ally Maine, τον ρόλο που ενσαρκώνει. Η Ally το τραγουδάει στην αρχή της ταινίας, σε ένα drag bar, όπου και γνωρίζει τον Jackson Maine (Bradley Cooper). Έναν διάσημο folk τραγουδιστή που την ερωτεύεται. Σύμφωνα με το Cosmopolitan, η Gaga τραγούδησε το La Vie En Rose σε έναν έρανο. Αυτός είναι και ο λόγος που την επέλεξε ο Cooper για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το tattoo το δημιούργησε ο celebrity artist Daniel Winter. Μοιράστηκε τη φωτογραφία της Gaga στο Instagram λέγοντας το πόση τιμή ένιωσε που έκανε εκείνος αυτό το τατουάζ στην Gaga. Χαρακτηρίζοντάς την, μάλιστα, “μαγική” και “inspirational” γυναίκα.

Αν συμφωνούμε; Ναι.

Αν μας άρεσε; Ξεκάθαρα ναι.


featured image: Allure