Καταλαβαίνεις ότι από την ταραχή μας δεν προλάβαμε να σχολιάσουμε κάτι νωρίτερα. Έφτασε όμως η μέρα που κυκλοφορεί η Lady Gaga το νέο της single τραγούδι και βαρεθήκαμε να κάνουμε refresh την αρχική του Youtube.

Σε περίπτωση που απορείς, ναι, έχει να κυκλοφορήσει κάποιο τραγούδι της από τότε με την ταινία A Star is Born όπου κέρδισε και το πρώτο της Όσκαρ. Βλέποντας τις πρώτες εικόνες και teaser του Stupid Love, αναπολούμε τις εποχές του Born This Way. Όπως φαίνεται, και για την ίδια την Lady Gaga είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο album της, το Joanne. Εκείνο μάλιστα είχε ξενίσει πολλούς από τους fans της, καθώς το θεώρησαν πολύ “νορμάλ” για τα δεδομένα της.

Φέτος, όμως, η Lady Gaga με το Stupid Love μοιάζει περισσότερο με τότε που την είχαμε πρωτογνωρίσει. 80s vibes, έντονα φούξια χρώματα και μια Lady Gaga πιο ποπ σταρ από ποτέ. Η ίδια φρόντισε να ενημερώσει τους ακολούθους της για το νέο single με μια φωτογραφία στο Instagram. Ένα billboard που στήθηκε κάπου στο Hollywood για τη διαφήμιση και την προώθηση του νέου τραγουδιού. Η συγκεκριμένη φωτογραφία πιθανότατα μαρτύρησε και τον τίτλο του album, μιας και αναγράφεται η λέξη Chromatica στο background. Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι μέχρι την τελική κυκλοφορία του. Σίγουρα όμως θα του ταίριαζε ένα τέτοιο όνομα.

Πρόκειται για το 6ο album της Lady Gaga, το οποίο πριν ένα μήνα περίπου είχε προκαλέσει πολλά σχόλια. Συγκεκριμένα υπήρξαν φήμες ότι διέρρευσε το τραγούδι Stupid Love στο ίντερνετ. Σήμερα θα μάθουμε αν τελικά πρόκειται για το ίδιο τραγούδι και αν όντως η Lady Gaga κάπως θυμήθηκε τα χρόνια της disco και θέλησε να τα εντάξει στη μουσική της.

Αν λάβουμε μάλιστα υπόψιν ότι δουλεύει γι’αυτό το album από το 2017, πρέπει να περιμένουμε κάτι πολύ καλό

Η ίδια είχε πει τότε σε συνέντευξη της στο ew.com ότι είχε ξεκινήσει να γράφει. Ήθελε να πάρει το χρόνο της και να δημιουργήσει όλες εκείνες τις ιδέες που είχε στο μυαλό της. Στο μεταξύ μεσολάβησε και το A Star Is Born που την ανάγκασε να κάνει ένα σχετικά μεγάλο διάλειμμα. Τώρα πλέον όμως, με αυτή την είδηση για το Stupid Love μπορούμε όλοι να αναφωνήσουμε με ανακούφιση: Επιτέλους!

featured image: oprahmag.com