Αυτοί είναι μερικοί από τους celebrities που έχουν περάσει από το αγαπημένο μας Gossip Girl και που ίσως, το είχαμε ξεχάσει.

Alexa Chung

Η Alexa έκανε την εμφάνισή της στην τελευταία σεζόν του Gossip Girl, υποδυόμενη τον εαυτό της! Fashion icon από τότε..

Rachel Bilson

Η Rachel είναι γνωστή από τη σειρά “The OC”, αλλά και από το γεγονός ότι έβγαινε με τον τότε συμπρωταγωνιστή της Adam Brody. Η Rachel είχε περάσει από οντισιόν για το ρόλο της Blair Waldorf, η οποία είναι παντρεμένη σήμερα με τον Adam.

Elizabeth Hurley

Η ηθοποιός είχε έναν ρόλο στη πέμπτη σεζόν της σειράς, όπου υποδυόταν μία businesswoman από το Λος Άντζελες, την Diana Henry. Η Diana έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Nate.

Lady Gaga

Και όμως, στην τρίτη σεζόν του Gossip Girl, την περίοδο που το Fame Monster έσπαγε ταμία, η Lady Gaga τραγούδησε στη σειρά το τραγούδι της “Bad Romance”. Και δεν ήταν η μόνη τραγουδίστρια που το έκανε. Gwen Stefani, Robyn, DeadMau5 και Florence and The Machine είναι μερικά από τα ονόματα που πέρασαν από τη σειρά.

Hilary Duff

Η Hilary, φυσικά και πέρασε από το Gossip Girl. Στην τρίτη σεζόν υποδύθηκε μία διάσημη ηθοποιό, η οποία έδειχνε μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον για τον Dan.

Lisa Loeb

Η Lisa Loeb έβγαινε ραντεβού με τον πατέρα του Dan, τον Rufus. Η τραγουδίστρια λέει πως ο ρόλος της προέκυψε από έναν φίλο της που δούλευε στη σειρά.

Ivanka Trump

Σήμερα είναι η κόρη του Προέδρου των Η.Π.Α. Στην τέταρτη σεζόν της σειράς, ήταν απλώς η κόρη ενός διάσημου παρουσιαστή.

Tyra Banks

Όπως και η Hilary, η βασίλισσα του ANTM υποδύθηκε μία ηθοποιό, την Ursula. Κάπως αυστηρή και ντίβα, η Ursula δεν συμπεριφερόταν ιδιαίτερα καλά στην Serena, μέχρι που οι δυο τους έγιναν φίλες.

photos: graziadaily.co.uk