Αφού ο χωρισμός της Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της, Christian Carino μετράει αρκετό καιρό, η Gaga είναι και επίσημα εκεί έξω ερωτικά. Και καλά κάνει. Βέβαια, φήμες τη θέλουν να είναι στην αρχή μιας σχέσης με τον Jeremy Renner των Avengers. Αν στο μεταξύ, περίμενες να ευδοκιμήσει το love story με τον Bradley Cooper τα νέα είναι κακά. Το όλο act ήταν καλό marketing κράτησε μέχρι την απονομή των Όσκαρ.

Όπως και να έχει, εφόσον πια έχει περάσει ένα ασφαλές διάστημα από το χωρισμό, έγιναν γνωστές και κάποιες πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε σε αυτό το άδοξο τέλος.

Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο Cosmopolitan, o Christian δε φερόταν και πολύ καλά στη Lady Gaga τα τελευταία χρόνια της σχέσης τους. Συγκεκριμένα, τη ζήλευε, προσπαθούσε συνεχώς να τη βρει, την έπαιρνε πολλά τηλέφωνα και τη βομβάρδιζε με μηνύματα.

Η αλήθεια είναι πως αν έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο και ανατρέξουμε σε κοινές φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού, θα εντοπίσουμε μια κάποια παθολογία στη γλώσσα του σώματος. Ο Christian φαίνεται να είναι πάνω της τόσο ασφυκτικά που σχεδόν θέλουμε να τον ξεκολλήσουμε και να της σώσουμε τη ζωή.

cosmopolitan.com

Το θέμα είναι πως εμάς αυτός ο λόγος χωρισμού μας φαίνεται πολύ legit. Και θα σου εξηγήσω γιατί:

Θες λόγω του ghosting ή όλων των άλλων dating trends; Θες λόγω της ασυνεννοησίας που χαρακτηρίζει τις σχέσεις το διάστημα λίγο πριν γίνουν σχέσεις; Ό,τι και να φταίει τέλος πάντων, τείνουμε να θεωρούμε το βομβαρδισμό μηνυμάτων και κλήσεων κάπως γλυκό. Ένδειξη δηλαδή ότι ο άνθρωπος που έχουμε απέναντί μας ενδιαφέρεται πραγματικά. Νοιάζεται, ζηλεύει και όλα αυτά τα φαινομενικά “αθώα” πράγματα που η μαμά μου ονομάζει “αλατοπίπερο”.

Στην πραγματικότητα, το όριο είναι πολύ λεπτό μεταξύ “νοιαξίματος” και “τοξικότητας”. Σίγουρα η κάθε σχέση χτίζει τη δική της επικοινωνία. Ωστόσο, μηνύματα όπως “πού είσαι;” και “με ποιον είσαι” δείχνουν μάλλον τοξικότητα. Χωρίς αυτό φυσικά να είναι κανόνας.

Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι μια σχέση χτίζεται μόνο αν υπάρχει εμπιστοσύνη, τότε ο σεβασμός είναι ο δεύτερος ακρογωνιαίος λίθος. Το να προκαλείς ασφάλεια στο σύντροφό σου είναι δείγμα ότι σέβεσαι τα συναισθήματα και τις ανάγκες του. Αυτό είναι SOS. Ωστόσο, τη στιγμή που θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι κάτω από μόνιμο έλεγχο και κάθε φορά που παίρνεις μια απλή απόφαση για τον εαυτό σου, όπως το να πας για καφέ, είσαι υποχρεωμένη να “ενημερώσεις”, πάρε μια βαθιά ανάσα και δες πού βρίσκεσαι. Το έχεις επιλέξει αυτό; Το έχεις συνηθίσει ή φοβάσαι τις συνέπειες του να μην το κάνεις; Άπειρα μηνύματα και τηλέφωνα ας πούμε;

Ό,τι κι αν συμβαίνει, η απόφαση της Lady Gaga ότι δε χρειάζεται από τον ερωτικό της σύντροφο συνεχή επιβεβαίωση και ασφυκτική αγάπη, είναι κάτι παραπάνω από έμπνευση για να βάλουμε όλοι και όλες τα όριά μας.

Διάβασε επίσης: 

Γιατί έχουμε πάθει τέτοια εμμονή με το ανεκπλήρωτο love story του Bradley Cooper και της Lady Gaga;


featured image: telegrafi.com