Δεν αποτελεί καινούρια είδηση το γεγονός ότι η Emma Corrin είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Το απέδειξε περίτρανα με τη συμμετοχή της ως Πριγκίπισσα Diana στο The Crown, αλλά και με τον ιδιαίτερο ρόλο της στο πλάι του Harry Styles στην ταινία My Policeman. Φέτος, η ηθοποιός ετοιμάζεται για έναν ακόμη ρόλο ιστορικής σημασίας, αυτόν της Lady Chatterley στη νέα ταινία του Netflix, που θα βασιστεί στο πιο σκανδαλώδες μυθιστόρημα του D. H. Lawrence.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ευρώπη την δεκαετία του 1920

H ιστορία έχει στο επίκεντρό της την σύζυγο ενός Βαρονέτου, η οποία ξεκινά μία παράνομη σχέση με τον θυροφύλακά της. Φυσικά μία τέτοια σχέση θεωρήθηκε απαράδεκτη εκείνη την εποχή λόγω του μεγάλου χάσματος ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις των δύο ηρώων. Μπορεί να άργησε, ωστόσο τελικά η αξία του αναγνωρίστηκε παγκοσμίως και σήμερα θεωρείται μία από τις πιο καθηλωτικές ιστορίες στον κόσμο της λογοτεχνίας.

Ο σκηνοθέτης Laure de Clermont-Tonnerre φέρνει ξανά αυτήν την ιστορία στη μεγάλη οθόνη, θέτοντας για άλλη μία φορά στο επίκεντρο τον ψυχισμό μίας γυναίκας μέσα σε έναν δυστυχισμένο γάμο χωρίς αγάπη, αλλά και το βάρος του πολέμου να πλανάται γύρω από την ίδια και τους ανθρώπους της. Ήδη από το trailer της ταινίας που κυκλοφόρησε μόλις χθες, η Emma Corrin λάμπει στον νέο αυτό ρόλο, ενώ δίπλα της ο Jack O’Connell στέκεται αντάξιος των προσδοκιών για έναν τέτοιο σημαντικό ρόλο.

Φυσικά, θα υπάρξουν πολλές σκηνές που θα συζητηθούν

Ήδη έχει ξεκινήσει ένας διάλογος στην ποπ κουλτούρα για το πώς ο σκηνοθέτης χειρίστηκε τις στιγμές σεξ και έντονου ερωτισμού και φυσικά υπάρχει μία ομοφωνία ως προς τη χημεία των δύο πρωταγωνιστών που φέρουν εις πέρας αυτή την ιστορία του παράνομου πάθους δύο ανθρώπων εκ διαμέτρου αντίθετων σε μία εποχή που δεν τους επέτρεπε να είναι με αυτούς που αγαπούν.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 2 Δεκεμβρίου.