“Μη με αφήσεις ποτέ” είναι ο τίτλος της νέας διαφήμισης της Lacta που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες και αν πρόλαβες και το είδες έχεις σίγουρα έναν κόμπο στο στομάχι.

Η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλές φορές στο παρελθόν ιστορίες όπου συνήθως υμνεί την αγάπη και τον έρωτα, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά παρουσιάζοντας μια αληθινή ιστορία, που έχει συμβεί σε πολλές γυναίκες με στόχο να μη συμβεί σε καμία άλλη.

Το βίντεο ξεκινά με ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ζει ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία, στις διακοπές, μετακομίζει σε δικό του σπίτι…

«Θέλω να είσαι δική μου. Μόνο δική μου. Κανένας δεν θα σε αγαπήσει όπως εγώ», λέει στη γυναίκα ο άνδρας και εκείνη φαίνεται να το ερμηνεύει ως ένδειξη έρωτα και αγάπης. Η χειριστική συμπεριφορά ενός κακοποιητικού συντρόφου όμως δεν αργεί να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Όσο περνούν τα δευτερόλεπτα την ελέγχει, της μιλά άσχημα, την περιορίζει, γίνεται βίαιος απέναντί της και όταν τελικά αυτή αποφασίζει να τον αφήσει, έρχεται το μοιραίο τέλος της.

«Μην με αφήσεις ποτέ… γιατί θα σου κάνω κακό», είναι η φράση που κλείνει το συγκλονιστικό video, που ξυπνά βίαιες μνήμες από τον αριθμό-ρεκόρ γυναικοκτονιών που σημειώθηκαν φέτος στη χώρα μας.

“Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς”, λέει στο τέλος η πρωταγωνίστρια.

Στο βίντεο πρωταγωνιστές είναι η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος. Το βίντεο πλαισιώνει το τραγούδι “Μη μου μιλάς για αγάπη” της Δήμητρας Γαλάνη.

“Μη με αφήσεις ποτέ”. Δες τη συγκλονιστική ιστορία από τη Lacta και μάθε περισσότερα στο Diotima.org