Είχα πολύ καιρό να νιώσω ανυπομονησία για κάτι, αν και η λέξη «ανυπομονησία» ίσως ήταν λίγη. Ο λόγος, για το μοναδικό γευστικό ταξίδι που μας χάρισε το  Label 5 Premium Scotch Whisky σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δείπνο στα 50 μέτρα πάνω από τη γη.

LABEL 5 POURING WITH ACROPOLIS @ THE BACKGROUND

Στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, το Label 5 συνόδευσε ένα γευστικό ταξίδι στις 5 ηπείρους, σερβιρισμένο στον ουρανό, με την καλύτερη παρέα και θέα όλη την Αθήνα. Νέα Υόρκη, Παρίσι, Σύδνεϋ, Τόκυο και Κέιπ Τάουν ήταν οι γευστικές μας στάσεις με ανάλογα πιάτα που επιμελήθηκαν οι σεφ, σε συνδυασμό με ένα ποτήρι Label 5, κάθε φορά διαφορετικά δοσμένο, με διαφορετικό άρωμα και γεύση.

10989167_451360121684368_3811292531840722172_n

Η ιδέα του ‘Dinner in the Sky’, ξεκίνησε στο Βέλγιο και πραγματοποιείται ήδη με επιτυχία σε 45 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Ίσως δεν είμαι η ιδανική για να σας πω αντικειμενικά αν ήταν πολύ ψηλά, αν θα φοβάστε και πόσο μικρά φαίνονται όλα γύρω, μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις λέω «όσο ψηλότερα, τόσο καλύτερα», αλλά μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι είναι απόλυτα ασφαλές. Είναι πιστοποιημένο και σχεδιασμένο σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13814, και όσοι δειπνούν φορούν μια προστατευτική, αλλά τελείως άνετη ζώνη. Σε ύψος 35-50 μέτρα, καλυμμένο με τέντα, και με ειδικές θερμάστρες για τη ζέστη, εξασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεσή σας, αφήνοντας σας έτσι να απολαύσετε την «πτήση» και το δείπνο.

hjm

Είτε φοβάστε είτε όχι, από την στιγμή που θα ανέβετε, αυτό που θα αντικρίσετε σε συνδυασμό με την χαλαρωτική γεύση του ποτού, και την φιλική διάθεση από τους επαγγελματίες σεφ και τον χειριστή, θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να νιώσετε «σαν το σπίτι σας».

PANORAMIC VIEW

Είναι σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία και μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε, μιας και το “Dinner in the sky” θα μείνει στην πόλη μας για λίγους μόνο μήνες.