Πως θα ήταν ο κόσμος αν ζούσαμε σε ένα μόνιμο όνειρο; Αν ο Ryan Gosling ήταν head over heels για τα μάτια σου και μόνο; Δες το πρώτο trailer του «La La Land» και θα καταλάβεις.  Είναι ίσως το πιο όμορφο τρέιλερ που έχουμε δει τελευταία.

Η νέα ταινία του Damien Chazelle («Whiplash», όχι αστεία) δίνει ακόμη μια ευκαιρία (για να τριτώσει το “καλό”) στον Ryan Gosling και την Emma Stone να ερωτευτούν παράφορα. Δύο τρομερά φιλόδοξοι καλλιτέχνες, ο ένας μουσικός της τζάζ και η άλλη μια ανερχόμενη ηθοποιός, ερωτεύονται και στην πορεία βλέπει ο καθένας το άστρο του. Και τα άστρα τους μαζί, σε ένα Hollywood γεμάτο από ανθρώπους του είδους τους. Με φιλοδοξίες. Παρ’ όλα αυτά, η ξαφνική επιτύχια ποτέ δεν ήταν με το μέρος κανενός σε μια σχέση.

Το trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, δείχνει τον Ryan Gosling και την Emma Stone να ερωτεύονται σταδιακά αλλά παθιασμένα, σαν ένα παιχνίδι με τα αστέρια, ενώ ταυτόχρονα και οι δύο κυνηγούν τα όνειρά τους, καθένας με τον δικό του τρόπο.

Εκείνο όμως που αγαπήσαμε σε αυτό το τρέιλερ, μετά τον Gosling και το σκηνικό, ήταν πάλι ο Gosling. Το τραγούδι που ακούγεται το ερμηνεύει ο ίδιος και φέρει τον τίτλο «City of Stars». Εξ’ άλλου, μετά τους Dead Man’s Bones, είναι ευρέως γνωστό πως τον λατρεύουμε ένα τσακ παραπάνω.

Το «La La Land» θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 2 Δεκεμβρίου. Σε εμάς, θα δείξει.