Ξυλινη τσαντα, το φετινο must-have

Συνήθως όταν επιλέγουμε να αγοράσουμε μία τσάντα, το μυαλό μας πηγαίνει σε μια δερμάτινη τσάντα, μια υφασμάτινη ή ακόμα και πλαστική. Τα τελευταία χρόνια όμως, έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι ξύλινες τσάντες. Εκείνοι δε, που θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους βήμα, ήδη έχουν αρχίσει με το να επιλέγουν ξύλινα γυαλιά ηλίου, ξύλινα παπιγιόν και τώρα, ξύλινες τσάντες.

Το ξύλο λέγεται πως είναι ένα παραδοσιακό και δύσκολο υλικό που λίγοι έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία και εκείνοι, είναι αυτοί που το έχουν μετατρέψει σε μία στιλάτη και απόλυτα χρηστική τσάντα! Τσάντες χειρός, ώμου αλλά και φάκελοι σε διάφορα σχήματα και χρώματα σίγουρα θα σου τραβήξουν την προσοχή και θα σε κάνουν να θέλεις να τις αγοράσεις στο λεπτό! Μη ξεχνάς φυσικά πως… τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτών των υπέροχων τσαντών είναι made in Greece!

Πέρα από τις κλασσικές ξύλινες, θα βρεις τσάντες σε καινοτόμα σχέδια όπως σε σχήματα φωτογραφικής μηχανής, σε σχήμα φρούτου, μουσικών οργάνων και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες.

Ο κόπος και το μεράκι των σχεδιαστών αυτών στο να κατασκευάσουν ένα τέτοιο προϊόν με τόσο μεγάλη απήχηση μας δείχνει ότι όταν οι Έλληνες όταν θέλουν, μπορούν να τα καταφέρουν με απόλυτη επιτυχία.

Orphan’s 1618

TIWoodWorks FeelWood
A photo posted by FW bags (@fw_bags) on
Της Ελένης Κεφάλα