Ξανθιά Bloody Maria

Ξανθιά Bloody Maria

  • 50ml. λευκή τεκίλα
  • 170 ml. blonde bloody mix

Blonde Bloody Mix

  • 8 μεγάλες πράσινες ντομάτες
  • 16 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες
  • 3 jalapenos
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο για τα λαχανικά
  • 1 κουταλιές της σούπας horseradish
  • 2 κουταλιές της σούπας Worcestershire sauce
  • 1/2 κουταλιά της σούπας πράσινη hot sauce
  • χυμό από 4 λάιμ
  • χυμό από 4 λεμόνια
  • 2 κοτσάνια σέλερι
  • αλάτι και πιπέρι
  1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Σε ένα τηγάνι άπλωσε τις κομμένες ντομάτες, το σκόρδο, το κρεμμύδι και τις jalapenos. Πρόσθεσε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και σόταρε για 30 λεπτά.
  3. Άφησε τα λαχανικά να κρυώσουν και άφησε δίπλα τη μισή ποσότητα του σκόρδου για να την έχεις μετά ως γαρνιτούρα.
  4. Ανακάτεψε τα σοταρισμένα λαχανικά με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπλέντερ και δούλεψε τα μέχρι να γίνουν πολτός.
  5. Για καλύτερα αποτελέσματα βάλε τον πουρέ στο ψυγείο για μια νύχτα. Αλλιώς το λιγότερο 30 λεπτά.
Ανακάτεψε τη σωστή δόση λευκής τεκίλα με το bloody mix για μία δόση σε ένα σέικερ. Πρόσθεσε πάγο και  χτύπησε τα μαζί. Διακόσμησε με το σέλερι, το σκόρδο και ροδέλες λεμονιού.
featured photo and recipe: www.probablythis.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.