Ας πούμε ότι το ύπνος VS sex είναι μια δύσκολη μάχη. Ναι, μπορεί το να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που είναι πάντα “έτοιμος” για εσένα να σου προκαλεί κάποια ασφάλεια. Ορμόνες είναι αυτές, we get it. Βέβαια, ποιον κοροϊδεύουμε; Κάποιες φορές αυτό που θέλεις την Παρασκευή μετά από μια κουραστική εβδομάδα είναι να μείνεις με τη φαρδιά σου φόρμα, ένα bun και το κρεβάτι σου να σε περιμένει ώστε να σε φροντίσει. Στην τελική, δεν είσαι μόνη. Το μαξιλάρι σου είναι εκεί για να σε ξεκουράσει και το πάπλωμά σου έχει φτιαχτεί μόνο με έναν σκοπό: να σε ζεστάνει.

Είναι ΟΚ το να προτιμάς το κρεβατάκι σου από το να ανταποκριθείς σε ένα bootycall. Για τους παρακάτω λόγους:

1. Δε θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις

Γνωρίζεις εξαρχής πως το κρεβάτι σου θα είναι απαλό και τρυφερό μαζί σου. Είναι στρωμένο, ακριβώς όπως το θέλεις. Το μόνο που μπορεί να πάει στραβά είναι το να σε ενοχλεί κάποιο διακοσμητικό μαξιλάρι στην πλάτη. Το οποίο και μπορείς να πετάξεις κάτω ανά πάσα στιγμή.

2. Μπορείς να κάνεις τον αστερία

Τι σημαίνει “κάνω τον αστερία”; Απλώνεσαι με τα χέρια και τα πόδια ανοιχτά καλύπτοντας όλη την επιφάνεια του κρεβατιού. Γιατί; Επειδή μπορείς. Είσαι μόνη, ελεύθερη, έχεις όλο αυτόν τον χώρο να εκμεταλλευτείς και απλά πρέπει να το κάνεις.

Προσοχή: είναι τόσο απολαυστικό που ενδέχεται να μη θέλεις να ξαναμοιραστείς το κρεβάτι σου με κάποιον άλλο.

3. Το κρεβάτι σου δε θα τραβήξει όλα τα σκεπάσματα

Συμβαίνει αυτό με τα booty calls. Κοιμάστε μαζί, στριμώχνεσαι και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τραβάνε και το πάπλωμα πάνω τους. Εσύ καταλήγεις κουλουριασμένη στην άκρη του κρεβατιού και ξεσκέπαστη. Τουλάχιστον με το κρεβάτι σου αυτά τα έχετε λύσει αυτά.

4. Δε χρειάζονται αποτριχώσεις και λοιπές προετοιμασίες

Όχι, το κρεβάτι σου δε θα ενοχληθεί αν έχεις να κάνεις αποτρίχωση στα πόδια σου από προχθές. Καθόλου. Σε αγαπάει ακριβώς όπως είσαι.

5. Το cuddling είναι ευπρόσδεκτο

Δε θα αγχωθείς αν έχεις δώσει κάποιο λάθος μήνυμα αν κάνεις αγκαλιά το μαξιλάρι σου.

6. Το κρεβάτι σου λέει ναι σε όλα

Δεν παίζετε παιχνίδια, δε διαβάζετε πίσω από τις λέξεις. Λέει σε όλα ναι. Όταν η πρόταση είναι “έλα να αράξουμε και να δούμε Netflix” ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις.

7. Δε θα μεθύσει το κρεβάτι

Ούτε θα είναι εκνευριστικό ή θα χρειάζεται ντάντεμα. Το κρεβάτι δεν είναι ποτέ “too drunk to fuck”.

8. Στην τελική το κρεβάτι σου ήδη μυρίζει τεκίλα και σεξ

Μωρέ μήπως να πλύνεις τα σεντόνια σου;

9. Του αρέσουν όλες οι ταινίες που προτείνεις

Σε όλα ναι. Αφού το είπαμε.

10. Δε σε ενδιαφέρει αν θα σου στείλει μήνυμα την επόμενη μέρα

Γιατί θα είναι εκεί και την επόμενη μέρα.

11. Δε θα σε παρατηρεί όσο κοιμάσαι

Είναι διακριτικό και δεν του αρέσει να γίνεται creepy.

12. Δε θα σκουντήξει όταν ξυπνήσει

Δε θα σε ενοχλήσει ποτέ. Θα σε αφήσει να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις όποτε θέλεις. Ούτε “καλημέρες”, ούτε καφέδες, ούτε πρωινά. Άσε που σέβεται και την ανάγκη σου για αφωνία το πρωί.

13. Δε σε στεναχωρεί που δεν είναι εκεί στις σημαντικές στιγμές σου

Ξέρεις ποια είναι η θέση του και πού θα το βρεις. Μακάρι να μπορούσε να σε συνοδεύει στις σημαντικές επιτυχίες σου στη δουλειά ή στα γενέθλιά σου. Αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο και το ξέρεις. Το έχεις αγοράσει το πακέτο από την αρχή και είσαι απόλυτα ευχαριστημένη με αυτό.

Δες ακόμα:

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν χωρίσεις

Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύεις στο κρεβάτι τόσο λιγότερο κοιμάσαι στην πραγματικότητα


featured image: Unsplash| Zhukov