Μερικές γυναίκες δεν αποχωρίζονται τα κοσμήματά τους ούτε και τις ώρες γυμναστικής τους. Αν και σε αρκετά γυμναστήρια δεν επιτρέπεται – για τη δική σου ασφάλεια κυρίως – μάθε ποια κοσμήματα μπορείς να φοράς και ποια καλό θα ήταν να μένουν στο σπίτι.

Εάν θέλεις να επιλέξεις κοσμήματα για την ώρα της γυμναστικής, αυτό εξαρτάται από το τύπο κοσμήματος αλλά και το είδος γυμναστικής που έχεις επιλέξει. Για παράδειγμα κοσμήματα με πέτρες μπορούν να υποστούν ζημιά, γι’ αυτό καλό θα είναι να μένουν σπίτι. Επίσης, με τον ιδρώτα και τη ζέστη δημιουργούνται μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο χρώμα τους – αν είναι faux -και κοκκινίλα στο δέρμα σου.

Σκουλαρίκια στο γυμναστήριο

An engaging and captivating #CuratedEar! For this look, a row of stunning Diamond Hoops adorn the Lobe and Helix, including the Opal Spike, Diamond Eternity, and the golden Diamond 3-Spike Eternity Ring. These clickers are accompanied by a couple of beautiful ear studs, including the Small Diamond Moon and the Diamond Trinity. (Shop this Style – Link in our Profile)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @PiercingByRuby⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mariatash #earcandy #diamond #CuratedEar #Helix #HelixPiercing #Tragus #TragusPiercing #piercer #earrings #jewelry #piercing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Tash (@maria_tash) στις

Ναι θα μπορούσες. Κυρίως minimal με κούμπωμα ώστε να είσαι βέβαιη ότι δε θα βγουν. Τα μακριά σκουλαρίκια είναι για να μένουν στο ντουλάπι του γυμναστηρίου μαζί με τα υπόλοιπα πράγματά σου.

Τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια θα πρέπει να απομακρύνονται

A hump day mash up of some of our old and new

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennie Kwon (@jenniekwondesigns) στις

Όταν χρησιμοποιείς μηχανήματα και εξοπλισμό δεν πρέπει να φοράς δαχτυλίδια. Σε άλλες ασκήσεις που αφορούν κοιλιακούς, γλουτούς κ.ά. τότε ναι θα μπορούσες. Εκτός από τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου, πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί και στα ίδια σου τα κοσμήματα. Για παράδειγμα, ένα χρυσό δαχτυλίδι μπορεί να υποστεί γρατζουνιές . Το ίδιο ισχύει και για τα βραχιόλια ειδικά όταν είναι φτιαγμένα από μέταλλο. Τα πιο απλά – που δένουν – δεν αποτελούν κίνδυνο.

Λέμε ναι σε συγκεκριμένα κολιέ

Wishing I could be involved in the march with you all today. Wearing my V necklace with more pride than ever! #supportyourgirlgangworldwide 💯👊🏽 Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentina Muntoni (@valentina_muntoni) στις
Ναι αλλά να είναι διακριτικό και φυσικά όχι faux, επειδή με τον ιδρώτα θα ξεβάψει στο λαιμό σου. Προτίμησε ασημένια ή χρυσά κολιέ σε minimal design.

Δες επίσης: Τα fitness collabs που θα κυριαρχήσουν το 2018.

featured image: mothermag.com