Μία σειρά περιποίησης σώματος αυστηρά ελληνική ήταν αυτή που φέτος έδωσε το εναρκτήριο σήμα για να ξεκινήσει το Ελληνικό καλοκαίρι, δημιουργώντας νέες προσδοκίες για την περιποίηση και την καλύτερη όψη του σώματος σου μέχρι να τελειώσουν οι ηλιόλουστες ημέρες. Το μπλε του Αιγαίου, το κυκλαδίτικο λευκό και το άπλετο ελληνικό «φως» σε απόλυτη αρμονία με το μυθικό νησί της Σαντορίνης αποτέλεσαν πυγή έμπνευσης για τη νέα σειρά σώματος της ΚΟΡΡΕΣ, αφιερωμένη αποκλειστικά στο καλοκαίρι.

santorini

Η συνεργασία της ΚΟΡΡΕΣ με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραικών Προιόντων / Santowines έφερε σαν αποτέλεσμα μία ολοκαίνουρια σειρά, Αμπέλι Σαντορίνης, που βασίζεται στο Ασύρτικο Σαντορίνης, και δύο προϊόντα σώματος που εγκλωβίζουν μέσα τους όλη την ομορφιά, τις εικόνες και τα αρώματα του νησιού.

1969191_10152466771519391_5555402894098780556_n

Αφρόλουτρο και body milk με διακριτικό, γλυκό άρωμα με νότες πράσινου μήλου και κίτρου επιτρέπουν στη μυρωδιά του ροδάκινου και του σταφυλιού να κυριαρχήσουν σε μία μονομαχία αναμνήσεων για το φετινό καλοκαίρι.

17s20santorini1-thumb-large

Ενυδάτωσε το σώμα σου σε βάθος, πριν ακόμα ξεκινήσεις τη χρήση των αντηλιακών, και γέμισε με αρώματα τις μέρες σου από το μπάνιο μέχρι τις διακοπές στο αγαπημένο σου νησί. Μη ξεχνάς πως το εκχύλισμα Ασύρτικου Σταφυλιού Σαντορίνης ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας κάνοντας την πιο ανθεκτική στην ηλιακή έκθεση που την περιμένει.

Last But Not Least: Οι προσφορές 1 + 1 δώρο που θα βρεις στα φαρμακεία θα σου χαρίσουν ένα ακόμα αφρόλουτρο Αμπέλι Σαντορίνης. Χρησιμοποιώντας το αρχές Φθινοπώρου δεν μπορείς παρά να αναπολήσεις με τις μυρωδιές τις φετινές καλοκαιρινές σου αναμνήσεις.