Η Κόκκινη Τρίτη έφτασε και έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς. Αυτή η μέρα του Φεβρουαρίου – και μόνο – είναι η πιο κατάλληλη μέρα να χωρίσεις το σύντροφο σου.

Σύμφωνα με έρευνα του Illicit Encounters, η Κόκκινη Τρίτη, λίγες μέρες πριν τη ρομαντικότερη μέρα του χρόνου, είναι η μέρα που οι χωρισμοί χτυπάνε κόκκινο.

Το πιο πετυχημένο site γνωριμιών της Μεγάλης Βρετανίας διαπίστωσε πως πολλοί χρήστες σχεδιάζουν να χωρίσουν με τους συντρόφους τους πριν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στην έρευνα πήραν μέρος 3.000 άτομα εκ των οποίων το 22% είχε χωρίσει με κάποιον πριν την πιο ερωτική μέρα του έτους.

Ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν σε μια τέτοια απόφαση. Όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι ερωτευμένη με κάποιον όταν όλη η ατμόσφαιρα γύρω σου είναι τόσο ρομαντική. Στην τελική νιώθεις ότι δεν μπορείς να γιορτάσεις κάτι το οποίο…δεν υπάρχει καν.

Μερικά ζευγάρια, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα φέρνει πιο κοντά και άλλα τα οδηγεί στο χωρισμό. Η αλήθεια είναι όμως πως όταν μια σχέση δεν καλύπτει τα θέλω σου και αρχίζει να γίνεται τοξική, καλύτερα να τελειώνει. Κι ας είναι κοντά στις 14 Φεβρουαρίου.

Διάβασε επίσης: Toxic people in toxic days.