Το θέμα με το φλερτ και τα ραντεβού έχει καταλήξει κάπως βαρετό και οι ιδέες τετριμμένες. Ραντεβού για ποτό, για παγωτό και η λίστα λίγο πολύ είναι γνωστή. Δηλαδή εξήγησε μου, γιατί δε βρίσκονται νέες ιδέες που να μπορούν να φέρουν δύο ανθρώπους κοντά και να τους οδηγήσουν στον έρωτα; Εμείς πάντως στο Savoir Ville βρήκαμε κάτι νέο, αλλά ταυτόχρονα και vintage. Κάτι που μπορείς να μοιραστείς με το άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς να πάρεις έξτρα θερμίδες και να κάνεις και καλό στον εαυτό σου. Ναι, αντικατάστησε το παγωτό με κλασικό γιαούρτι.

Παρακάτω θα βρεις όλους τους λόγους για να βγεις ένα κλασικό ραντεβού για κλασικό γιαούρτι.

Όταν είσαι σε δίαιτα

Ναι προφανώς και δε θα χαλάσεις τη δίαιτα σου και τα fitness goals σου για να βγεις με κάποιον που δεν ξέρεις καλά καλά. Self love πάνω από όλα. Μπορείτε να βγείτε, να γνωριστείτε και να γοητεύσετε ο ένας τον άλλο τρώγοντας κλασικό γιαούρτι στην παραλία, σε κάποιο beach bar ή ακόμα και στη μαρίνα Φλοίσβου, με τα πόδια να ακουμπάνε σχεδόν το νερό.

Όταν προτιμάς να τον καλέσεις στο σπίτι αλλά δε θέλεις να του μαγειρέψεις

Υπάρχουν μέρες που το να βγεις σου ακούγεται σαν ανέκδοτο. Είσαι κουρασμένη από τη δουλειά και το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να ξαναμπείς στο αυτοκίνητο. Ωστόσο το ραντεβού μαζί του δε θέλεις να το ακυρώσεις. Προτιμάς να έρθει από το σπίτι και να καθίσετε στο μπαλκόνι. Να μαγειρέψεις; Δεν υπάρχει περίπτωση. Είσαι πολύ κουρασμένη γι’αυτό. Θα τον κεράσεις ένα κλασικό γιαούρτι και θα φας κι εσύ άλλο ένα. Το πολύ πολύ να χρειαστεί να φτιάξεις και έναν παγωμένο καφέ μετά.

Όταν δεν έχεις πάει στο σούπερ μάρκετ

Κάποιες φορές δεν πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ μέχρι να αδειάσει το ψυγείο σου. Έτσι επενδύεις στο αγαπημένο σου σνακ, που δεν είναι άλλο από το κλασικό γιαούρτι. Στο μεταξύ, τον έχεις καλέσει στο σπίτι σου για ταινία και το μόνο που υπάρχει να φάτε είναι γιαούρτι. It’s OK. Μόνο μέλι φρόντισε να υπάρχει.

Απλά λατρεύεις το κλασικό γιαούρτι

Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο σνακ, μια αγαπημένη γεύση. Η δική σου είναι αυτή του κλασικού γιαουρτιού. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερος τρόπος να σε μάθει κάποιος από το να δει από την πρώτη στιγμή τι απολαμβάνεις, τι χαίρεσαι να τρως. Στην τελική τα ραντεβού είναι ένα sneak peak της ζωής μας για τον άλλο. Βάλε στο sneak peak αυτό και την αγάπη σου για το κλασικό γιαούρτι και στο δεύτερο συμφωνήστε να επιλέξει εκείνος τη γεύση της βραδιάς.

Γιατί στο επόμενο ραντεβού σου θα επιλέξεις κλασικό γιαούρτι
ΔΩΔΩΝΗ

Προφανώς όποτε σκεφτόμαστε κλασικό γιαούρτι, το μυαλό μας πάει πάντα στη Δωδώνη.


featured image: Unsplash/Stage 7 Photography