5 κλασικές ταινίες για εσένα που έχεις σχέση από απόσταση

Οι κλασικές ταινίες να ταυτιστείς αν ζεις μία σχέση από απόσταση

Δεδομένων των νέων συνθηκών μια σχέση από απόσταση μπορεί να είναι και η σχέση με έναν άνθρωπο απλά σε διαφορετική περιοχή της πόλης σου. Εάν είσαι σε μια σχέση από απόσταση θα γνωρίζεις ήδη πόσο σημαντικό είναι να κάνετε κάποια πράγματα μαζί, ακόμα και όταν είστε μακριά.

Ένα από αυτά είναι να δείτε μαζί μια ταινία. Όταν λέμε μαζί εννοούμε την ίδια ώρα, και γιατί όχι με ανοιχτή την κάμερα για να νιώθετε ακόμα πιο κοντά και να σχολιάζετε την ταινία. Κάποιες μάλιστα ταινίες μιλάνε ακριβώς για αυτό που ζεις. Για τις σχέσεις από απόσταση.

Παρακάτω θα βρεις μερικές ταινίες που είναι ιδανικές εάν είσαι σε μια σχέση από απόσταση

Before Sunrise (1995)

Ο Jesse, ένας Αμερικανός που ταξιδεύει με τρένο στην Ευρώπη συναντά τη Celine, η οποία ταξιδεύει για να ξεκινήσει τις σπουδές της στο Παρίσι. Έχουν μια άμεση συναισθηματική σύνδεση, περνούν τη νύχτα μαζί και βλέπουν τα αξιοθέατα μαζί καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Ταυτόχρονα παλεύουν με τα συναισθήματα τους γνωρίζοντας ότι σύντομα θα χωριστούν. Αυτό που είναι πραγματικά ωραίο είναι ότι έκαναν επίσης δύο ακόμη ταινίες μετά από αύτη! Τις Before Sunset και Before Midnight.
Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να του πεις «Σ’ αγαπώ» χωρίς λόγια

You’ve Got Mail (1998)

Μία από τις πρώτες ταινίες που δείχνουν τη χρήση του Διαδικτύου για τη διατήρηση μιας σχέσης από απόσταση. Αποτελεί πολύ καλή και κλασική πρόταση για να παρακολουθήσετε μαζί ένα Σάββατο βράδυ.

The Notebook (2004)

Μία από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες αγάπης και μία από τις πιο συγκινητικές και ενδιαφέρουσες ταινίες. Έρωτας, αγάπη, χωρισμός, εμπόδια, αγάπη ξανά, και πολλά πολλά άλλα!

Διάβασε τη συνέχεια στο couplegoals.gr

featured photo: Τtwenty20.com/JulieK
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.