Κοσμήματα ιδιαίτερα stylish, με μια vintage πινελιά και κυρίως διαχρονικά. Κοσμήματα που νιώθεις πως εκφράζουν την προσωπικότητά σου και προσδίδουν ακόμα περισσότερη λάμψη στο στιλ σου.

Αυτά είναι τα κοσμήματα του brand Kirki Jewelry.

Δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια όλα δημιουργημένα για να δώσουν προσωπικότητα στα outfits σου. Πολύχρωμοι ημιπολύτιμοι λίθοι που συμπληρώνουν μοναδικά κάθε κομμάτι δίνοντας μια επιπλέον λάμψη στο ήδη υπέροχο σχέδιό του.

Βλέποντας τα κοσμήματα του Kirki Jewelry νιώθεις πως βουτάς σε έναν μαγικό κόσμο, ίσως σε ένα παραμύθι.

H Kirki είναι το αποτέλεσμα της εσωτερικής ανάγκης τριών ανθρώπων για έκφραση και αποτύπωση συναισθημάτων, σκέψεων και ονείρων.

Είναι ο λόγος που τους παρακινεί να συνεχίσουν να ονειρεύονται. Είναι η δίψα για δημιουργία και περιπλάνηση σ’ έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό, όπου όλα μπορούν να συμβούν!

Η Σταυρούλα είναι η σχεδιάστρια και δημιουργός όλων των κοσμημάτων που φτάνουν στα χέρια σου.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των κοσμημάτων είναι ποικίλα και εμπλουτίζονται με κάθε νέα ιδέα, αλλά αυτά που συνήθως κυριαρχούν είναι το ασήμι και οι ημιπολύτιμοι λίθοι. Το σχέδιο αποτυπώνεται αρχικά στο χαρτί, όπου θα τροποποιηθεί μέχρι να ικανοποιεί το όραμα της δημιουργού του. Στη συνέχεια, από ένα κομμάτι μέταλλο ή κερί θα ακολουθήσει την πορεία του προσεκτικά και μεθοδικά, περνώντας από διάφορα στάδια για να καταλήξει στην τελική του μορφή.

Έπειτα, κάθε κομμάτι θα φωτογραφηθεί από τον Γιώργο σε εξωτερικούς συνήθως χώρους, ο οποίος, αφού επεξεργαστεί τις φωτογραφίες θα τις περάσει στο e-shop. Την εικόνα και τον σχεδιασμό του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και τη συνολική οπτική ταυτότητα του brand και το κομμάτι του marketing έχει επιμεληθεί ο Νίκος με τη βοήθεια του Άρη, του προγραμματιστή. Οι τρεις τους, (Γιώργος, Νίκος και Άρης), ως δημιουργικό γραφείο Slab, βοηθούν διαρκώς αυτό το μικρό brand να ανθεί και να εξελίσσεται.

Το brand Κirki Jewelry έχει καταφέρει όχι μόνο να εξελίσσεται αλλά να μας παρασύρει και εμάς σε ένα πολύχρωμο ταξίδι στη ζωή. Γιατί χωρίς αμφιβολία εκτός από τα μοναδικά σχέδια σε όλα τα κοσμήματα αυτό που μας τράβηξε αμέσως την προσοχή ήταν και τα χρώματα.

Αυτό που αναμφισβήτητα έχουν καταφέρει είναι η κατασκευή κοσμημάτων που συμβαδίζουν με την εποχή αλλά ταυτόχρονα δεν χάνουν τη διαχρονικότητά τους.

Σκουλαρίκια μικρά, μεγάλα, κρεμαστά, ρομαντικά, με πέτρες αλλά και με καθαρές, μίνιμαλ γραμμές. Δαχτυλίδια και βραχιόλια διαχρονικά που μπορείς να φορέσεις κάθε στιγμή της ημέρας.

Κομμάτια που θα σου κλέψουν την καρδιά αφού “αγκαλιάζουν” με τις καλοσχηματισμένες καμπύλες τους κάθε σημείο που κοσμούν.

Όποιο και εάν είναι το στιλ σου στο Kirki Jewelry θα βρεις αυτό το κόσμημα που είναι ιδανικό για εσένα!

Kirki Jewelry | Instagram | Facebook