Για σένα που η σχέση σου με την γυμναστική δεν είναι και τόσο καλή, το να πας γυμναστήριο κάποιες ημέρες είναι πραγματικά ένας μικρός άθλος. Ή τουλάχιστον έτσι νιώθεις. Άσε που οι σκέψεις που κάνεις εκείνη την ώρα, προκειμένου να πείσεις το υποσυνείδητο σου ότι αν δεν πας και μία μέρα δεν χάθηκε και ο κόσμος, είναι πολλές για να τις επεξεργαστείς. Τι ώρα να πας δηλαδή και να μην έχει πολύ κόσμο, τι να φορέσεις για να είσαι άνετη, πως να διαχειριστείς την ζούγκλα στα μαλλιά σου κι άλλα τέτοια σημαντικά.

Γι’αυτό χρειάζεσαι πολύ καλούς και σοβαρούς λόγους, προκειμένου να μην χάσεις κι άλλες μέρες γυμναστικής. Σου βρήκαμε λοιπόν κάποιους πολύ δελεαστικούς:

1. Θα νιώσεις πραγματικά υπέροχα μετά

Είναι αυτές οι ενδορφίνες που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη ακόμα και μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα γυμναστικής. Αν ξέρεις δηλαδή ότι έχεις meeting αυτή την εβδομάδα που οι πιθανότητες είναι να μην πάει καλά, τότε το πρωί ξύπνα νωρίτερα, κάνε την γυμναστική και μπες χαλαρή, άνετη και πανέμορφη στην αίθουσα συνεδριάσεων.

2. Θες να χάσεις κιλά για τον γάμο της φίλης σου

Μία φορά παντρεύεται η φίλη σου, να μην φορέσεις κάτι όμορφο για τον γάμο της; Αξίζει τον κόπο. 3. Μόλις χώρισες Η καλύτερη θεραπεία στον χωρισμό είναι να του δώσεις να καταλάβει στον διάδρομο, στο ποδήλατο και στα βαράκια. Διότι η πιο σωστή εκδίκηση δεν είναι να βρεις άλλον μετά τον πρώην σου, αλλά να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση προς το καλύτερο.

4. Έχεις προγραμματίσει διακοπές

Ζεις γι’αυτές τις καλοκαιρινές διακοπές κάθε φορά, ειδικά όταν ο χειμώνας ήταν δύσκολος. Πάμε στοίχημα ότι έχεις ήδη σκεφτεί όσα θες να αγοράσεις για το νησί, και το μαγιό βρίσκεται πρώτο στην λίστα σου. Για να μην πάρεις λοιπόν κάποιο συνηθισμένο, κάψε θερμίδες στο γυμναστήριο για να ταιριάζει πάνω σου αυτό που είχες σταμπάρει από πέρσι. 5. Θα παρευρεθείς σε event που ξέρεις ότι θα είναι και αυτή που μισείς

Όσο Ζεν και γλυκούλα να είσαι, δεν υπάρχει κάτι πιο φανταστικό από το να βλέπει εκείνη που έχεις τσακωθεί μαζί της, μία φανερή ανανέωση πάνω σου.