Υπάρχουν τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν σε ένα κινηματογραφικό σετ και έγιναν αληθινά ζευγάρια, κι εκείνα που έμειναν ζευγάρια μόνο στην οθόνη. Εμείς αμφιταλαντευόμαστε για το ποια αγαπάμε περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως στη δεύτερη κατηγορία ζούμε διαρκώς με την αγωνία αν τελικά θα καταλήξουν μαζί και στη ζωή. Όσο να πεις, μας κρατάνε σε μια εγρήγορση. Θα διαλέξουμε, λοιπόν, την δεύτερη κατηγορία και θα θυμηθούμε όλα τα ζευγάρια που είδαμε -και ξαναείδαμε- σε ταινίες και δεν θα τα βαρεθούμε ποτέ.

1. Emma Stone και Ryan Gosling

Κινηματογραφικά ζευγάρια που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε
imdb.com

Μπορεί να μην τους έχουμε δει πολλές φορές ζευγάρι σε ταινία, το La La Land όμως έκανε όλα μας τα όνειρα πραγματικότητα. Ξέρεις, εκείνα που είχαν αρχίσει να δημιουργούνται όταν τους πρωτοείδαμε μαζί στο Crazy, Stupid Love. Και μετά για λίγο στο Gangster Squad. Η επιλογή του Damien Chazelle για την ταινία του όμως μας δικαίωσε. Και ποτέ δεν θα σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι αυτοί οι δύο θα αγαπιούνται για πάντα. Μπροστά και πίσω από τις οθόνες.

2. Leonardo DiCaprio και Kate Winslet

Κινηματογραφικά ζευγάρια που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε
imdb.com

Αυτοί οι δύο είναι η απόδειξη ότι αν δύο άνθρωποι έχουν χημεία, αυτό φαίνεται παντού. Ήταν τόσο μικροί όταν γύρισαν τον Τιτανικό, και σήμερα ακόμα έχουν ίσως την πιο αξιοζήλευτη φιλία του Hollywood. Μετά από τον Τιτανικό τους είχαμε ξαναδεί στο Revolutionary Road. Η αλήθεια είναι πως δεν θα λέγαμε όχι σε μια ακόμα επανένωση τους σε μετέπειτα ηλικία επί της οθόνης. Αν μας ακούει κανένας σκηνοθέτης εκεί έξω, σκεφτείτε το.

3. Felicity Jones και Eddie Redmayne

Κινηματογραφικά ζευγάρια που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε
imdb.com

Τους γνωρίσαμε κι εμείς και όλος ο κόσμος μαζί σαν τους Stephen και Jane Hawking. Με τη “Θεωρία των Πάντων” κατάφεραν και οι δύο να φτάσουν στα Όσκαρ. Εκείνος να κερδίσει κι εκείνη να είναι υποψήφια. Η αλήθεια είναι πως ο ένας βοήθησε τον άλλον σε αυτό το κομμάτι μιας και αλληλοσυμπληρώνονταν στην ταινία. Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερη Jane για τον Stephen, αλλά και το αντίστροφο. Τώρα θα τους ξαναδούμε στην ταινία The Aeronauts, πάλι ως ζευγάρι, και ανυπομονούμε.

4. Jennifer Lawrence και Bradley Cooper

Κινηματογραφικά ζευγάρια που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε
imdb.com

Να και ένα ταίριασμα που μας εκπλήσσει από την πρώτη στιγμή. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι η Lawrence και ο Cooper με 16 χρόνια ανάμεσα τους να τους χωρίζουν, θα γίνονταν ένα από τα πιο συνηθισμένα ζευγάρια της οθόνης. Τους έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Silver Linings Playbook, το Joy, και το American Hustle. Και κάτι μας λέει ότι όλο και κάπου θα τους ξαναδούμε. Εκτός και αν το κινηματογραφικό ζευγάρι Lady Gaga-Bradley Cooper ήρθε για να μείνει.

5. Tom Hanks και Meg Ryan

Κινηματογραφικά ζευγάρια που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε
imdb.com

Όσο κι αν αγαπάμε την Rita Wilson, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε την χημεία που υπάρχει ανάμεσα στον Τom Hanks και την Meg Ryan. Ξεκίνησαν κοινή πορεία στις ταινίες από τα 90s, με το Joe Versus the Volcano. Συνέχισαν με το Sleepless in Seattle και έφτασαν στο You’ve Got Mail. Κάπου εκεί ήταν που πια τους είχαμε συνηθίσει και νομίζαμε ότι ήταν μαζί και στην πραγματικότητα. Μέγα λάθος για εμάς, αλλά η πιο σωστή απόφαση του εκάστοτε σκηνοθέτη.

Featured Image: amazon.com