Προφανώς, όταν έχεις παιδιά, συνηθίζεις και την ύπαρξη ενός μικρού χάους στη ζωή σου. Αν κρίνουμε, όμως, από την πρωινή ρουτίνα της Kim Kardashian, μάλλον υπάρχει τρόπος να οργανώσεις τον χρόνο σου. Αλλά και να καλύψεις τις δικές σου, προσωπικές ανάγκες.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών, Kim, έδωσε μια συνέντευξη στο Good Morning America και μοιράστηκε το πρωινό της πρόγραμμα

“Ολόκληρη η μέρα είναι χαοτική, αλλά κάνω καλό micromanage. Οπότε ξυπνάω στις  5:40, είμαι στο γυμναστήριο στις 6, τελειώνω στις 7, που ξυπνάνε τα παιδιά, τα σηκώνω στις  7:05, πρωινό στις 7:30 και βγαίνουμε από το σπίτι στις 7:55.”

Επιπλέον η Kardashian παραδέχτηκε πως παρά την αγάπη της για τη λεπτομερή οργάνωση, πάντα καταφέρνει να δημιουργήσει ένα μικρό χάος. “Τις προάλλες, η κόρη μου, Chicago έπεσε από την καρέκλα της, έκοψε όλο της το πρόσωπο, έκανε ράμματα. Έπρεπε να βρω μια άκρη σε όλο αυτό. Πράγματα γίνονται… απλά πρέπει να τα διαχειριστείς.” Σε περίπτωση που αγχώθηκες για τη μικρούλα, η Kim είπε πως είναι μια χαρά. Απλά έχει ένα μεγάλο σημάδι στο μάγουλό της.

Η celebrity τελευταία έχει κάνει και κάποιες αποκαλύψεις για τις πρωινές, διατροφικές της προτιμήσεις. Ανέφερε, συγκεκριμένα, πως το πιο γρήγορο πρωινό που φτιάχνει, τις μέρες που έχει μόλις 25 λεπτά στη διάθεσή της, περιλαμβάνει βρώμη και vegan λουκάνικο. Τέλος, σύμφωνα με μια instagram δήλωσή της, πλέον δεν τρώει κρέας και τα γεύματά της είναι κυρίως plant-based.

featured image: sheknows.com