Καθόλου τυχαίο που το trailer της νέας σεζόν κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ποιες σοκολάτες και ποιες ανθοδέσμες; Εδώ έχουμε (Killing) Eve και Villanelle.

Η σειρά ξεκινά από κει ακριβώς που μας άφησε. Η Eve με τα χέρια της μέσα στα αίματα να λέει στο τηλέφωνο σε κάποιον ότι “νομίζει ότι σκότωσε την Villanelle”. Πολύ θα ήθελε είναι η ακρίβεια, αλλά εννοείται η Villanelle δεν της κάνει την χάρη ούτε αυτή την φορά. Ολοζώντανη, με σάρκα και οστά, η Villanelle εξαφανίζεται. Και το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι συνεχίζεται και αυτή την σεζόν. Τώρα το ποια είναι ποια, πρέπει αν το αποφασίσεις εσύ.

Και για να είμαστε πιο ακριβείς, σύμφωνα με το BBC America, το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν υποτίθεται ότι ξεκινά 30 δευτερόλεπτα μετά από όσα έγιναν στο φινάλε της πρώτης. Αυτά τα 30 δευτερόλεπτα μάλλον θα στοιχίσουν πολύ και στις δύο τελικά.

Το trailer της δεύτερης σεζόν του Killing Eve κυκλοφόρησε
harpersbazaar.com

Στο μεταξύ εμφανίζονται και άλλοι χαρακτήρες και η Eve δεν είναι πια μόνη στο κυνήγι της Villanelle. Βέβαια, για ποιους λόγους ο καθένας επιδίδεται σε αυτό, άγνωστο ακόμη. Και ας συμφωνήσουμε ότι το πιο creepy σημείο στο όλο trailer είναι εκείνη η τεράστια τούρτα που λέει EVE και βρίσκει η ίδια στην πόρτα της. Τόση γλύκα και λουλούδι ξαφνικά, για καλό δεν είναι σίγουρα.

Όσο η μία οδηγείται όλο και περισσότερο στην πιο dark εκδοχή του εαυτού της, η άλλη οδηγείται στην παράνοια. Εξάρτηση και εμμονή θα λέγαμε εμείς σε αυτήν την περίπτωση. “Addicted to love” λέει το τραγούδι της Skylar Grey που επιλέχθηκε για το συγκεκριμένο trailer. Δεν μένει παρά να περιμένουμε μέχρι τις 7 Απριλίου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=KdN4_X850ag
Featured Image: cosmopolitan.com