Τα βιβλία, πέρα από αστείρευτη πηγή γνώσης αλλά και καταπολέμησης της ρουτίνας, μπορούν να αποτελέσουν και υπέροχα στοιχεία διακόσμησης. Εδώ μιλάμε για τα αγαπημένα coffee table books. Πρόκειται για μεγάλα βιβλία με σκληρό εξώφυλλο που θυμίζουν περισσότερο εγκυκλοπαίδειες αλλά είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα και παραστατικά μιας και κατακλύζονται από υπέροχα illustrations παρά από μακροσκελή βαρετά κείμενα.

Τοποθετούνται σε χαμηλά coffee tables, must-have έπιπλο για το living room, και δίνουν ένα πιο σοφιστικέ τόνο στο χώρο. Συνήθως είναι επιλογή των γυναικών ενώ τα αγόρια υποτιμούν την αξία ενός στοιχείου που κατά κύριο λόγο έχει μόνο διακοσμητικό ρόλο.

Το #projectgarments όμως φαίνεται να ήθελε να το αλλάξει αυτό. Έτσι, αποφάσισε να συμπεριλάβει στο e-shop του coffee table books που θα μπορούσαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και των αγοριών. Τα καλύτερα fashion books πάνω σε μικρά ή μεγάλα cute coffee tables βρίσκονται σε χιλιάδες Instagram accounts και στις καρδιές όλων των πιστών fashionistas. Όμως, δεν αρκούν τα συγκεκριμένα για να τραβήξουν την προσοχή ενός αγοριού. Στη περίπτωση αυτή πρέπει να ψάξουμε ένα διαφορετικό coffee table book για να είναι αξιοπρόσεκτο από ένα αγόρι. Το projectgarments έχει να μας προσφέρει πολύ ενδιαφέροντα εικονογραφημένα art books για κάθε γούστο.

Taschen G.O.A.T. Greatest of All Time. A Tribute to Muhammad Aligoat_greatest_of_all_time_a_tribute_to_muhammad_ali_the_project_garments_a

Taschen The Rolling Stones

the_rolling_stones_the_project_garments_aTaschen Art Record Covers

art_record_covers-xl_the_project_garments_a

Taschen Helmut Newton

helmut_newton_the_project_garments_a

Taschen David Hockney: A Bigger Book

taschen-the_david_hockney_sumo_a_bigger_book_the_project_garments_a

Για περισσότερες επιλογές περιηγηθείτε στο e-shop του projectgarments