Αν με κάτι συνδέουμε τα καλοκαίρια μας – που τείνουν να γίνονται όλο και πιο ζεστά – αυτό είναι οι μικρές οάσεις δροσιάς που βρίσκουμε. Ή έστω τις δημιουργούμε. Είτε αυτό είναι μια κοντινή κρυφή παραλία που ανακάλυψες πηγαίνοντας κάπου για ένα διήμερο, είτε ο μηλίτης. Ένα ψυγείο γεμάτο δροσιστικά Somersby. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για όαση διαρκείας.

Το ότι έχεις αρκετούς λόγους για να γίνει ο μηλίτης το ποτό σου στο έχουμε αποδείξει ήδη

Αρκεί πλέον να το κάνεις πραγματικότητα. Σκέψου όλα εκείνα τα καλοκαιρινά δειλινά που περνούν και πραγματικά αναζητάς την δροσιά κάπου. Το Somersby είναι πάντα μία αναζωογονητική επιλογή, ενώ μαζί του είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσεις τις πιο ωραίες αναμνήσεις.

Συχνά ακούμε ότι οι ισχυρότερες αναμνήσεις μας συνδέονται με γεύσεις και αρώματα παλαιότερων χρόνων. Έτσι κι εσύ θα θυμάσαι πάντα εκείνο το βράδυ στην παραλία που είχατε ανάψει φωτιά με την παρέα σου και τραγουδούσατε τα αγαπημένα σας τραγούδια με μία κιθάρα και μερικά Somersby στο χέρι. Ή το βράδυ της ορκωμοσίας σου που βγήκες επιτέλους να το γιορτάσεις και ο μπάρμαν του αγαπημένου σου μαγαζιού ήξερε ήδη τι να σου σερβίρει. Ή τα γενέθλια της κολλητής σου σε εκείνο το beach bar που είχε γεύση από μήλο, καρπούζι και αχλάδι. Από όλες τις πιθανές γεύσεις του μηλίτη Somersby, γιατί ο καθένας στην παρέα ήθελε κάτι διαφορετικό. Ειδικά το καρπούζι. Ποιος θα έλεγε όχι σε μια γευστική περιπέτεια καρπουζιού το καλοκαίρι;

Το καλύτερο όμως δεν στο είπαμε ακόμη 

Ξέρεις αυτές οι αναμνήσεις δεν είναι απαραίτητο να μείνουν απλές αναμνήσεις. Μπορείς να τις αναβιώσεις κάθε στιγμή και να απολαύσεις όπου και να είσαι τον αγαπημένο σου μηλίτη. Ακόμα κι αν είναι Παρασκευή στο γραφείο, βλέπεις το wallpaper στο laptop σου από τις Κυκλάδες και θες να μεταφερθείς απλά εκεί. Ε δεν έχεις να κάνεις και πολλά. Κλείσε τον υπολογιστή, πήγαινε με τους συναδέλφους στο πιο κοντινό μπαρ και απολαύστε τις αγαπημένες σας γεύσεις Somersby. Έτσι και αυτό και το επόμενο και κάθε καλοκαίρι – κι όλες οι εποχές πλέον – θα έχουν γεύση μηλίτη. Ο μηλίτης όμως πάντα θα έχει γεύση καλοκαίρι. Και όχι μόνο.