Το στυλ του γραφείου είναι μία μεγάλη υπόθεση. Εκεί περνάς μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σου. Και ενώ υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις εκεί, η εικόνα σου είναι στο δικό σου χέρι. Το μυστικό είναι να ακολουθήσεις το στυλ σου.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις key items και style tips κατάλληλα να σε βοηθήσουν να ξανά βρεις την αυτοπεποίθησή ή αν την έχεις να της δώσεις μια γερή ώθηση.

To blazer

Κάνε μια έρευνα αγοράς, βρες και στη συνέχεια αγόρασε το πιο απλό, κατά προτίμηση μαύρο, blazer το οποίο θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δεν θα ξέρεις τι πανωφόρι να επιλέξεις για ένα σημαντικό meeting ή για μια παρουσίαση.

Το παντελόνι

Προτίμησε να αγοράσεις ένα καλοραμμένο παντελόνι, που να ταιριάζει στο σωματότυπο και στο στυλ σου. Μπορεί να είναι palazzo ή slim, υφασμάτινο ή δερμάτινο, κατά προτίμηση σε αποχρώσεις εύκολες σε συνδυασμούς (γκρι, μαύρο) και άφησε τα τζην για τον απογευματινό καφέ με τις φίλες σου, αν θέλεις να έχεις professional εικόνα.

Η τσάντα

Οι τσάντες και τα παπούτσια για τις γυναίκες έχουν μαγικές ιδιότητες. Φρόντισε λοιπόν να βρεις και να επενδύσεις σε μια τσάντα που θα σε κάνει να νιώθεις girlboss. Φρόντισε να χωράει τα απαραίτητά σου και να είναι καλής ποιότητας, από καλό υλικό και σε ουδέτερο χρώμα όπως καμηλό, μπλε ή μια κλασσική μαύρη.

Τα παπούτσια

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και επένδυσε σε ένα ζευγάρι καλά παπούτσια, με τακούνι τα οποία θα είναι άνετα προκειμένου να τα φοράς κάθε μέρα και αρκετές ώρες. Δεν θα καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα σε ένα φθηνό και ένα πιο ακριβό παπούτσι, αν δε νιώσεις την άνεση που μπορεί να σου προσφέρει το δεύτερο όταν το φοράς για περισσότερο από 1-2 ώρες.

Κόκκινο Χρώμα

Φόρεσε κόκκινο. Εδώ δεν χωρούν πολλές εξηγήσεις. Ακόμη και αν το μόνο κόκκινο στοιχείο στην εμφάνισή σου είναι το κραγιόν σου, αρκεί. Φαντάσου να φοράς ένα κόκκινο πουλόβερ ή μια κόκκινη φούστα κρατώντας τις ισορροπίες στο υπόλοιπο ντύσιμο. Το κόκκινο χρώμα φωνάζει αυτοπεποίθηση.

Βρες και αγόρασε ένα σύνολο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για τις μέρες που δεν έχεις τίποτα να βάλεις

Γιατί όλοι μπορούμε ξυπνήσουμε στραβά και να μην έχουμε την όρεξη να συνδυάσουμε ρούχα και αξεσουάρ και αν το κάνουμε μπορεί να μην το κάνουμε με επιτυχία. Οπότε αγόρασε ένα κοστούμι με ένα πουκάμισο, ένα πανωφόρι εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα κλασσικό ή ένα καλό πουλόβερ σε φαρδιά γραμμή.

Βρες ένα brand που να σου ταιριάζει

Τα brands συνήθως έχουν μια φιλοσοφία. Οπότε αν βρεις ένα brand που να σου ταιριάζει. Θα σου εξοικονομήσει χρόνο αλλά και χρήμα, μιας και θα ξέρεις από πού να αγοράσεις ότι χρειάζεσαι αλλά και θα είναι σίγουρη ότι αγοράσεις από εκεί θα το αξιοποιήσεις.