Μπορεί το Honey Boy του Shia LaBeouf να αγνοήθηκε τελείως κατά τη διάρκεια των βραβείων, ο Shia LaBeouf όμως επιμένει πεισματικά και με πολλές νέες ιδέες. Μια από αυτές περιλαμβάνει και την αφήγηση της ζωής του Kevin Abstract. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το σενάριο της ταινίας με τίτλο Minor Modifications.

Γιατί τον Kevin Abstract;

Όπως όλα δείχνουν, ο Shia LaBeouf είχε έναν πολύ καλό λόγο να ασχοληθεί με τη ζωή του νεαρού Kevin Abstract. Ο ίδιος είναι από τις περιπτώσεις εκείνες των καλλιτεχνών που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, ενώ το σύμπαν προσπαθούσε να τον πείσει για το αντίθετο. Γεννήθηκε στο Texas χωρίς να γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του και χωρίς να ξέρει καν τι δουλειά κάνει η μητέρα του. Έτσι ξεκίνησε να δημιουργεί μουσική πριν καν γίνει έφηβος, μέχρι που στα 15 του το έσκασε από το σπίτι. Έπειτα από περίπου έναν χρόνο μετακόμισε στη Georgia κι έμεινα μαζί με την αδερφή του.

Ο Abstract ασχολείται πολλά χρόνια με τη μουσική. Στην αρχή μόνος του και μετά με μια παρέα που θα γινόταν αργότερα η αφορμή να δημιουργηθούν οι BROCKHAMPTON. Μπορεί, λοιπόν, ο Abstract να είναι μόλις 23 χρονών, η ζωή του όμως άνετα θα μπορούσε να είναι ταινία. Έτσι και η επίσημη περιγραφή της ταινίας μας ενημερώνει ότι είναι “βασισμένη στη ζωή του ράπερ Kevin Abstract, ενός εφήβου από το Texas που παλεύει με την ταυτότητά του, με το να βρει ουσιαστικές σχέσεις, με τη σεξουαλική ρευστότητα αλλά και με το τι κατεύθυνση θα πάρει η ζωή του”.

https://www.instagram.com/p/Byk3p0ihOjh/

Ο LaBeοuf είναι φίλος με τον Abstract και με κάποια άλλα μέλη των BROCKHAMPTON

Για εκείνους η παρέα και μόνο μαζί του είναι ήδη καθοριστική. Πριν κυκλοφορήσει ένα από τα προηγούμενα άλμπουμ του είχε μάλιστα πει ότι “μόνο μέσα από τις συζητήσεις μαζί του, ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε”. Μια άλλη φορά, μετά από ένα απόγευμα που είχαν περάσει μαζί με το LaBeouf, το συγκρότημα άρχισε να γράφει τρία τραγούδια για έναν νέο δίσκο.

Όσο για τον ίδιο τον Abstract προσωπικά, o LaBeouf είναι ένας πολύ καλός μέντορας.

Είναι ένας πολύ γλυκός τύπος. Είναι ευαίσθητος, γενναίος, τρομερά δημιουργικός, ξεκάθαρα ο καλύτερος ηθοποιός που έχουμε. Νοιάζεται πραγματικά για την τέχνη του, νοιάζεται για τη μουσική και νοιάζεται και για εμάς ως ανθρώπους. […] Του μιλάω σχεδόν κάθε μέρα. Με κάνει να νιώθω πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Featured Image: djbooth.net