Πίστευες πως οι celebrities θα έκαναν ένα break από τις beauty αλλαγές εν όψει των γιορτών; Πόσο λάθος έκανες. Πάρε για παράδειγμα την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Kendall Jenner. Το μοντέλο άλλαξε το ombré του με ένα αξιοζήλευτα όμορφο ανοιχτό καστανό.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Kendall ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram, προβάλλοντας το ombré look της, με τις πολύ σκούρες ρίζες και τις ανοιχτές άκρες. Από ό,τι φαίνεται αυτή ήταν μια “στάση” για το διάσημο μοντέλο, πριν κάνει μια ακόμα μεγαλύτερη και πιο φωτεινή αλλαγή στα μαλλιά της.

Το νέo hair color της Kendall Jenner δημιουργήθηκε από τη celebrity colorist Cassondra Kaeding πριν λίγες μέρες, ενώ το hair style με τους χαλαρούς κυματισμούς είναι έμπνευση της Jen Atkin.

 
View this post on Instagram
 

@kendalljenner glammed up on a Sunday, hbu? 💫⭐️ Style @jenatkinhair Color #ckaedingcolor Makeup @maryphillips

A post shared by Cassondra Kaeding (@ckaedingcolor) on

Το πιο ανοιχτό χρώμα των μαλλιών της περιλαμβάνει πλούσιους καφέ τόνου που φωτίζουν το πρόσωπό της. Επιπλέον, οι πιο ανοιχτές τούφες της αναδεικνύονται άψογα από το κόκκινο κραγιόν της, χάρη στη makeup artist Mary Phillip που απλά ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Αυτή η αλλαγή της Jenner μπορεί να εμπνεύσει όλες τις brunettes εκεί έξω να κάνουν μια διακριτική, αλλά εμφανή αλλαγή στα μαλλιά τους.

Προσπάθησε να υιοθετήσεις μια αλλαγή σαν αυτή, αν είσαι καστανή και προσπαθείς σιγά σιγά να γίνεις ξανθιά. Θα σε οδηγήσει στην ανοιχτόχρωμη μετάβαση που θέλεις, χωρίς να χρειαστείς χρόνο για να το συνηθίσεις.

Σε ενέπνευσε η Kendall αλλά συνεχίζεις να έχεις απορίες για τη μετάβαση από το καστανό στο ξανθό; Διάβασε εδώ όσα χρειάζεται να ξέρεις.

featured image: thezoereport.com