Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Katy Perry μας δίδαξε ένα πολύτιμο μάθημα

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Katy Perry μας επιβεβαίωσε πόσο cool είναι

Η Katy Perry επίσημα επιβεβαίωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Orlando Bloom – και το έκανε μέσω του νέου της τραγουδιού Never Worn White.

Φορώντας ένα φόρεμα με λουλούδια ή ένα μακρύ λευκό φόρεμα στο video clip η Perry τραγουδά: “Μου κάνεις την ερώτηση και απαντώ ''Ναι''. Αλλά φοβάμαι επειδή'' δεν έχω ξαναβάλει λευκά''. Υπόσχεται να δώσει τα πάντα και όλο αυτό το συνδυάζει με τον στίχο “σε εξήντα χρόνια θα έχουμε ένα πλούσιο γενεαλογικό δέντρο”. Και  σ αυτό το σημείο, όπως το video μοιάζει να φτάνει στο τέλος του οι θεατές βλέπουν την Perry με ένα διάφανο φόρεμα που φανερώνει την φουσκωμένη κοιλιά της.

Aμέσως πριν την πρεμιέρα του Never Worn White, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσω των Instagram Stories του λογαριασμού της.

Υπάρχουν πολλά που θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι” έγραψε κάνοντας focus με την κάμερα στην κοιλιά της. "Είμαι, είμαστε ενθουσιασμένοι και ευτυχισμένοι. Είναι ίσως το μεγαλύτερο μυστικό που κράτησα ποτέ στη ζωή μου και σκέφτηκα να σας το πω μέσα από τη μουσική μου." Αργότερα, μέσω twitter η Perry πρόσθεσε πως χαίρεται που δεν χρειάζεται να κρατάει μία μεγάλη τσάντα πια για να κρύψει την κοιλιά της από τα tabloids.

Από την ώρα του tweet της χιλιάδες fans εύχονται με συγχαρητήριες απαντήσεις.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.