Σίγουρα όλοι μας κρατάμε κάποια πράγματα μόνο για εμάς. Και είναι λογικό, δεν είναι όλα τα γεγονότα της ζωής μας προς συζήτηση. Το θέμα είναι τι μας ωθεί στο να το κάνουμε; Φοβόμαστε μήπως μας κρίνουν; Νιώθουμε πως δεν έχουμε ανάγκη τη γνώμη των άλλων;

Εδώ θα δεις για ποιο λόγο κρατάς εσύ πράγματα μόνο για τον εαυτό σου και δεν τα μοιράζεσαι με άλλους, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός

Νιώθεις πως είσαι πιο παραγωγική μόνη σου. Είσαι πιο ευτυχισμένη όταν οι άλλοι δεν μπλέκονται στις υποθέσεις σου και δεν σε ενοχλούν.

Ταύρος

Δυσκολεύεσαι να βρεις κάποιον που να μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχεις περισσότερους διαδικτυακούς φίλους από οποιονδήποτε άλλο.

Δίδυμοι

Μισείς το κουτσομπολιό. Προτιμάς να μείνεις τελείως μόνος από το να παρευρεθείς σε μια παρά που ασχολούνται με άλλους. Και αυτό είναι κάτι που δεν θες να συμβεί ούτε σε εσένα, για αυτό και δεν μοιράζεσαι τα προσωπικά σου.

Καρκίνος

Οι περισσότεροι Καρκίνοι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Για αυτό όταν ρωτάει κάτι τους άλλους ή ζητάει συμβουλές νιώθει πως τους ενοχλεί.

Λέων

Φοβάσαι πως δεν ταιριάζεις με κανέναν. Ταυτόχρονα ακόμα και με τος πιο κοντινούς σου ανθρώπους δεν μοιράζεσαι τα πολύ προσωπικά σου θέματα γιατί φοβάσαι πως σε πληγώσουν.

Παρθένος

Δεν έχεις την ενέργεια που χρειάζεται για να αλληλοεπιδράς με μεγάλες ομάδες ανθρώπων σε καθημερινή βάση. Προτιμάς να έχεις λίγους φίλους και μόνο σε αυτούς μιλάς για τα πάντα.

Ζυγός

Αγαπάς τους ανθρώπους, αλλά δεν έχεις πάντα τη διάθεση να συναναστραφείς μαζί τους και να τους αντιμετωπίσεις. Όταν μοιράζεσαι τα πάντα με τον κόσμο νιώθεις ότι χάνεις ενέργεια και μετά θες χρόνο μόνο για να επαναφορτιστείς.

Σκορπιός

Έχεις μηδενική ανοχή στην ανθρώπινη βλακεία. Οι άνθρωποι πολύ συχνά σε εκνευρίζουν και δεν έχεις καμία διάθεση να μοιραστείς πράγματα με κάποιον που δεν σου ταιριάζει.

Τοξότης

Σου αρέσει να έχεις ελευθερία και στις κινήσεις σου και στις σκέψεις σου. Όταν περιτριγυρίζεσαι από πολλά άτομα νιώθεις ότι σε περιορίζουν.

Αιγόκερως

Απεχθάνεσαι το small talk. Θέλεις να έχεις γύρω σου ανθρώπους που να κάνετε μόνο ουσιαστικές συζητήσεις. Δεν βρίσκεις το νόημα στο να μιλήσεις σε κάποιον απλά για να πείτε κάτι.

Υδροχόος

Θες και εσύ να λες όπως ο Αιγόκερως πως αγαπάς τις ουσιαστικές συζητήσεις και για αυτό δεν μοιράζεσαι τις σκέψεις σου ούτε έχεις πολύ κόσμο δίπλα σου. Αλλά η αλήθεια είναι πως αυτήν την μοναξιά την αποζητάς.

Ιχθείς

Νιώθεις πως ότι και να πεις κανείς δεν θα καταλάβει ακριβώς πως νιώθεις και τι περνάς. Για αυτό και είσαι ένας άνθρωπος που αντί να σε ανακουφίζει το να συζητάς τα θέματα σου, σε αγχώνει υπερβολικά.

featured photo: unsplash.com/@joshrh19